Илиев: Мале су шансе да се Клео врати у Партизан!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев није дао много разлога навијача црно-белих да се радују. О именима који су на "радару" Партизана: "Рано је још...". Поручује и: Не пуцајте у Друловића!

Фудбал 19.11.2015 | 10:00
Илиев: Мале су шансе да се Клео врати у Партизан!

Један од фудбалера које би навијачи Партизана поново врло радо видели у црно-белом дресу, свакако јесте Бразилац Клеверсон Кордова Клео.

Како се ближи прелазни рок тако се све чешће помиње његово име. Али, и Клео је, у изјави за "Спорт" подгрејао такве наде.

Међутим, спортски директор Партизана Ивица Илиев дао је изјаву која навијачима београдског клуба не даје много простора за радост.

"Мало је реално да Клео поново буде члан Партизана, нажалост. Веома су мале шансе", рекао је Илиев агенцији Бета.

Додао да је у контакту са Клеом, као и са свим својим некадашњим саиграчима.

Илиев је рекао и да је "рано да се говори о зимском прелазном року".

"Партизан чекају бољи дани. Конкретна имена не дајем, а када је реч о позицијама на којима тражимо појачања, док траје сезона морам да будем затворен. Тек када се заврши последња утакмица у јесењем делу можемо да причамо и о позицијама и можда неким именима", каже он и додаје да би свако изношење имена потенцијалних појачања могло негативно да утиче на екипу.

"Био сам играч и не бих желео да омаловажавам ову позицију јер је веома озбиљна и свако изношење неког имена би могло да негативно утиче на развитак целог случаја", рекао је он.

Илиев је рекао да је још непозната судбина једног од најбољих играча Партизана Андрије Живковића.

"Ситуација око Андрије Живковића је замршена, најблаже речено. Једноставно, људи који су дубоко упознати са тим случајем треба то да решавају. Ја немам моћ да у том случају било шта одлучујем. Видећемо шта ће се дешавати", рекао је Илиев.

Када је реч о тренеру Љубинку Друловићу, Илиев је рекао да о њему може да говори само похвално.

"Не можемо да судимо тренеру који није селектирао екипу, он је затекао, чак ни њу јер је било много повређених играча и било би неозбиљно говорити о томе. Стварно је неумесно причати на ту тему, о Друловићу све похвале као човеку, стручњаку и бившем фудбалеру", рекао је Илиев.

Црно-бели ће у осмини финала играти против Вождовца, клуба за који је спортски директор рекао да је желео да се избегне тај противник.

"Са људима из Вождовца имамо дивне, пријатељске односе, али утакмица сигурно неће бити пријатељска. То је један од противника којег смо желели да избегнемо, али шта је - ту је. Не иде нам на руку то што ћемо гостовати, али имамо највеће амбиције и ићи ћемо на победу, као и сваки пут. Спортиста сам у души, не треба размишљати о противнику", рекао је Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар