Iliev: Male su šanse da se Kleo vrati u Partizan!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije dao mnogo razloga navijača crno-belih da se raduju. O imenima koji su na "radaru" Partizana: "Rano je još...". Poručuje i: Ne pucajte u Drulovića!

Fudbal 19.11.2015 | 10:00
Iliev: Male su šanse da se Kleo vrati u Partizan!

Jedan od fudbalera koje bi navijači Partizana ponovo vrlo rado videli u crno-belom dresu, svakako jeste Brazilac Kleverson Kordova Kleo.

Kako se bliži prelazni rok tako se sve češće pominje njegovo ime. Ali, i Kleo je, u izjavi za "Sport" podgrejao takve nade.

Međutim, sportski direktor Partizana Ivica Iliev dao je izjavu koja navijačima beogradskog kluba ne daje mnogo prostora za radost.

"Malo je realno da Kleo ponovo bude član Partizana, nažalost. Veoma su male šanse", rekao je Iliev agenciji Beta.

Dodao da je u kontaktu sa Kleom, kao i sa svim svojim nekadašnjim saigračima.

Iliev je rekao i da je "rano da se govori o zimskom prelaznom roku".

"Partizan čekaju bolji dani. Konkretna imena ne dajem, a kada je reč o pozicijama na kojima tražimo pojačanja, dok traje sezona moram da budem zatvoren. Tek kada se završi poslednja utakmica u jesenjem delu možemo da pričamo i o pozicijama i možda nekim imenima", kaže on i dodaje da bi svako iznošenje imena potencijalnih pojačanja moglo negativno da utiče na ekipu.

"Bio sam igrač i ne bih želeo da omalovažavam ovu poziciju jer je veoma ozbiljna i svako iznošenje nekog imena bi moglo da negativno utiče na razvitak celog slučaja", rekao je on.

Iliev je rekao da je još nepoznata sudbina jednog od najboljih igrača Partizana Andrije Živkovića.

"Situacija oko Andrije Živkovića je zamršena, najblaže rečeno. Jednostavno, ljudi koji su duboko upoznati sa tim slučajem treba to da rešavaju. Ja nemam moć da u tom slučaju bilo šta odlučujem. Videćemo šta će se dešavati", rekao je Iliev.

Kada je reč o treneru Ljubinku Druloviću, Iliev je rekao da o njemu može da govori samo pohvalno.

"Ne možemo da sudimo treneru koji nije selektirao ekipu, on je zatekao, čak ni nju jer je bilo mnogo povređenih igrača i bilo bi neozbiljno govoriti o tome. Stvarno je neumesno pričati na tu temu, o Druloviću sve pohvale kao čoveku, stručnjaku i bivšem fudbaleru", rekao je Iliev.

Crno-beli će u osmini finala igrati protiv Voždovca, kluba za koji je sportski direktor rekao da je želeo da se izbegne taj protivnik.

"Sa ljudima iz Voždovca imamo divne, prijateljske odnose, ali utakmica sigurno neće biti prijateljska. To je jedan od protivnika kojeg smo želeli da izbegnemo, ali šta je - tu je. Ne ide nam na ruku to što ćemo gostovati, ali imamo najveće ambicije i ići ćemo na pobedu, kao i svaki put. Sportista sam u duši, ne treba razmišljati o protivniku", rekao je Iliev.

Komentari / 0

Ostavite komentar