Шакира и Пике уцијењени због порнића?!

Шакира и Пике на мети уцењивача! Европски фудбал се суочава са још једним скандалом уцењивања секс снимком. Овога пута, после Матјуа Валбуене у центру уцене се нашао фудбалер Барселоне Ђерар Пике.

Фудбал 19.11.2015 | 11:20
Шакира и Пике уцијењени због порнића?!

Певачица и њен супруг фудбалер на мети су уцењивача због наводног секс снимка, пише британски "Гардијан".

Сексепилна Колумбијка (38) и играч Барсе (28) наводно су примили писмо у ком их бивши запослени обавештава да ће објавити снимак њиховог секса, уколико му не исплате велику своту новца.

"Гардијан" подсећа да је вест први објавио шпански таблоид "Диарио васко", и да га већина шпанских медија није преносила, да ли због тога што мисле да је измишљотина, или због страха од тужбе.

Када се мислило да је уцењивање секс снимком Матјуа Валбуене врхунац скандала, из Шпаније нам стиже најсвежији деманти. Шпански медији брује о новој уцени, у којој су се нашли шпански репрезентативац Ђерар Пике и поп певачица Шакира. Најшокантније је што је за то одговоран њихов бивши запослени.

Он је од њих двоје тражио огромну суму новца како снимак не би изашао у јавност. Шакира и Пике су негирали постојање тог снимка.

Њих двоје су у браку од 2010. године и имају два сина, Милан има две године, а Саша 11 месеци. Уколико се докаже кривица уцењивача, њега чека затворска казна од пет година.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кад тад

19.11.2015 10:48

Блудница и проститутка

ОДГОВОРИТЕ