Šakira i Pike ucijenjeni zbog pornića?!

Šakira i Pike na meti ucenjivača! Evropski fudbal se suočava sa još jednim skandalom ucenjivanja seks snimkom. Ovoga puta, posle Matjua Valbuene u centru ucene se našao fudbaler Barselone Đerar Pike.

Fudbal 19.11.2015 | 11:20
Šakira i Pike ucijenjeni zbog pornića?!

Pevačica i njen suprug fudbaler na meti su ucenjivača zbog navodnog seks snimka, piše britanski "Gardijan".

Seksepilna Kolumbijka (38) i igrač Barse (28) navodno su primili pismo u kom ih bivši zaposleni obaveštava da će objaviti snimak njihovog seksa, ukoliko mu ne isplate veliku svotu novca.

"Gardijan" podseća da je vest prvi objavio španski tabloid "Diario vasko", i da ga većina španskih medija nije prenosila, da li zbog toga što misle da je izmišljotina, ili zbog straha od tužbe.

Kada se mislilo da je ucenjivanje seks snimkom Matjua Valbuene vrhunac skandala, iz Španije nam stiže najsvežiji demanti. Španski mediji bruje o novoj uceni, u kojoj su se našli španski reprezentativac Đerar Pike i pop pevačica Šakira. Najšokantnije je što je za to odgovoran njihov bivši zaposleni.

On je od njih dvoje tražio ogromnu sumu novca kako snimak ne bi izašao u javnost. Šakira i Pike su negirali postojanje tog snimka.

Njih dvoje su u braku od 2010. godine i imaju dva sina, Milan ima dve godine, a Saša 11 meseci. Ukoliko se dokaže krivica ucenjivača, njega čeka zatvorska kazna od pet godina.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kad tad

19.11.2015 10:48

Bludnica i prostitutka

ODGOVORITE