Клео поново у Партизану!

"Атлетико ми је понудио уговор, али не желим да наставим сарадњу, потребан ми је нови изазов", каже љубимац навијача Партизана, који и сам најављује повратак у Хумску.

Фудбал 18.11.2015 | 14:40
Клео поново у Партизану!

Клеверсон Кордоба Клео поново у Партизану.

Већ ове зиме!

Према сазнањима МОНДА и фудбалер којем истиче уговор последњег дана ове године и клуб којем истиче време да нешто уради ове сезоне заинтересовани су да обнове сарадњу, прекинуту 1. фебруара 2011. трансфером у кинески Евергранде.

Партизан је тада за голгетера из Бразила зарадио три милиона евра, а овог пута могао би да га добије бесплатно.

Клео је у међувремену напунио 30 година и опоравио се од тешке повреде колена коју је задобио недуго по одласку из Хумске, у којој је провео годину и по дана и за то време одиграо 63 утакмице, дао 40 голова уз 12 асистенција, освојио титулу и изборио пласман у Лигу шампиона.

То већ знате, пре Партизана, Клео је у сезони 2008/09 играо за Црвену звезду за коју је на 24 утакмице дао 12 голова.

Од повратка у Бразил, из јапанске Кашиве, Клео је играо за Атлетико Параненсе и постигао девет голова на 28 мечева у претходне две године, а у изјави за "Спорт" наговестио је да би могао да се врати у Србију, "јер му је потребан нови изазов".

"Нисам знао да медији у Србији пишу о мом повратку у Партизан, али имам неке наговештаје да би то могло да се догоди", рекао је Клео и додао да је, чим је на сајту црно-белих видео да је написано нешто о Ивици Илиеву, одмах употребио "Гоогле Транслате".

"Видео сам да се нешто десило у вези са Ивицом и одмах сам потражио помоћ 'Гоогле Транслате-а'. Убрзо се појавило и у енглеској верзији па ми је било у потпуности јасно", рекао је Клео за "Спорт".

Атлетико?

"Уговор ми истиче последњег дана у години, понудили су ми наставак сарадње, али сам одбио такву могућност. Желим да променим средину, желим нови изазов", рекао је Клео.

Клео је променио десет клубова у каријери и играо у Бразилу, Португалији, Србији, Кини и Јапану. Постигао је 130 голова на 305 мечева.

Ако до овог договора дође, биће занимљиво видети ко ће од квартета класичних нападача под уговором у Хумској, отићи. Партизан тренутно има Валерија Божинова, Абубакара Оумаруа, Ивана Шапоњића и Николу Трујића у саставу.

Коментари / 0

Оставите коментар