Kleo ponovo u Partizanu!

"Atletiko mi je ponudio ugovor, ali ne želim da nastavim saradnju, potreban mi je novi izazov", kaže ljubimac navijača Partizana, koji i sam najavljuje povratak u Humsku.

Fudbal 18.11.2015 | 14:40
Kleo ponovo u Partizanu!

Kleverson Kordoba Kleo ponovo u Partizanu.

Već ove zime!

Prema saznanjima MONDA i fudbaler kojem ističe ugovor poslednjeg dana ove godine i klub kojem ističe vreme da nešto uradi ove sezone zainteresovani su da obnove saradnju, prekinutu 1. februara 2011. transferom u kineski Evergrande.

Partizan je tada za golgetera iz Brazila zaradio tri miliona evra, a ovog puta mogao bi da ga dobije besplatno.

Kleo je u međuvremenu napunio 30 godina i oporavio se od teške povrede kolena koju je zadobio nedugo po odlasku iz Humske, u kojoj je proveo godinu i po dana i za to vreme odigrao 63 utakmice, dao 40 golova uz 12 asistencija, osvojio titulu i izborio plasman u Ligu šampiona.

To već znate, pre Partizana, Kleo je u sezoni 2008/09 igrao za Crvenu zvezdu za koju je na 24 utakmice dao 12 golova.

Od povratka u Brazil, iz japanske Kašive, Kleo je igrao za Atletiko Paranense i postigao devet golova na 28 mečeva u prethodne dve godine, a u izjavi za "Sport" nagovestio je da bi mogao da se vrati u Srbiju, "jer mu je potreban novi izazov".

"Nisam znao da mediji u Srbiji pišu o mom povratku u Partizan, ali imam neke nagoveštaje da bi to moglo da se dogodi", rekao je Kleo i dodao da je, čim je na sajtu crno-belih video da je napisano nešto o Ivici Ilievu, odmah upotrebio "Google Translate".

"Video sam da se nešto desilo u vezi sa Ivicom i odmah sam potražio pomoć 'Google Translate-a'. Ubrzo se pojavilo i u engleskoj verziji pa mi je bilo u potpunosti jasno", rekao je Kleo za "Sport".

Atletiko?

"Ugovor mi ističe poslednjeg dana u godini, ponudili su mi nastavak saradnje, ali sam odbio takvu mogućnost. Želim da promenim sredinu, želim novi izazov", rekao je Kleo.

Kleo je promenio deset klubova u karijeri i igrao u Brazilu, Portugaliji, Srbiji, Kini i Japanu. Postigao je 130 golova na 305 mečeva.

Ako do ovog dogovora dođe, biće zanimljivo videti ko će od kvarteta klasičnih napadača pod ugovorom u Humskoj, otići. Partizan trenutno ima Valerija Božinova, Abubakara Oumarua, Ivana Šaponjića i Nikolu Trujića u sastavu.

Komentari / 0

Ostavite komentar