Милионер тражи љепшу слику на потјерници

Најмлађи пољски милионер, 23-годишњи Пјотр Кашубски за којим је полиција због превара још у октобру расписала потерницу и узалуд га тражи не само што се успешно крије већ је сада затражио од полиције да стави неку његову другу фотографију на потерницу јер му се не свиђа како је испао на овој.

Свијет 18.11.2015 | 08:39
Милионер тражи љепшу слику на потјерници

"Иако је сајт полиције преоптерећен, молим да свакако измените фотографију. Мислим да на овој нисам испао лепо", поручио је пољској полицији Кашубски на свом профилу на Фејсбуку.

Кашубски је пажњу јавности и медија привукао пре три године као младић који је успео, док су се његови вршњаци забављали и учили, да отвори клинику естетске медицине и заради богатство.

Пјотр Кашубски је објавио ову слику уз молбу полицији да земани фотографију са потернице.

Медијска слава најмлађег пољског милионера трајала је три године, док тужилаштво у Варшави није издало налог за хапшење због увођења нерегистрованог потенцијално опасног производа за избељивање зуба и оптужило и за друге преваре.

Полиција, међутим, није у стању да му уђе у траг а Кашубски се данима јавно забавља на њен рачун на Фејсбуку, на профилу који прати 76.000 фанова.

Извор: Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

18.11.2015 20:06

Ово је само један доказ више колико је полиција неспособна и да иза сваког капитала лежи нека врста криминала!

ОДГОВОРИТЕ