Milioner traži ljepšu sliku na potjernici

Najmlađi poljski milioner, 23-godišnji Pjotr Kašubski za kojim je policija zbog prevara još u oktobru raspisala poternicu i uzalud ga traži ne samo što se uspešno krije već je sada zatražio od policije da stavi neku njegovu drugu fotografiju na poternicu jer mu se ne sviđa kako je ispao na ovoj.

Svijet 18.11.2015 | 08:39
Milioner traži ljepšu sliku na potjernici

"Iako je sajt policije preopterećen, molim da svakako izmenite fotografiju. Mislim da na ovoj nisam ispao lepo", poručio je poljskoj policiji Kašubski na svom profilu na Fejsbuku.

Kašubski je pažnju javnosti i medija privukao pre tri godine kao mladić koji je uspeo, dok su se njegovi vršnjaci zabavljali i učili, da otvori kliniku estetske medicine i zaradi bogatstvo.

Pjotr Kašubski je objavio ovu sliku uz molbu policiji da zemani fotografiju sa poternice.

Medijska slava najmlađeg poljskog milionera trajala je tri godine, dok tužilaštvo u Varšavi nije izdalo nalog za hapšenje zbog uvođenja neregistrovanog potencijalno opasnog proizvoda za izbeljivanje zuba i optužilo i za druge prevare.

Policija, međutim, nije u stanju da mu uđe u trag a Kašubski se danima javno zabavlja na njen račun na Fejsbuku, na profilu koji prati 76.000 fanova.

Izvor: Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

18.11.2015 20:06

Ово је само један доказ више колико је полиција неспособна и да иза сваког капитала лежи нека врста криминала!

ODGOVORITE