Данас топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће, након свјежег јутра, бити сунчано и пријатно топло вријеме за ово доба године.

Босна и Херцеговина 18.11.2015 | 08:10
Данас топло

Највиша дневна температура износиће од 14 до 19 степени, на југу до 21, у мјестима са дужим задржавањем магле од 10 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, у планинама Крајине појачан, јужни и југозападни, у Херцеговини ујутро слаба бура, током дана промјенљив.

У већини крајева јутрос је преовладавало мало до умјерено облачно вријеме. У источним подручјима по котлинама регистрована је магла, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Соколац минус четири степена, Дрвар минус два, Бугојно минус један, Јајце, Ливно и Зеница нула, Приједор и Сански Мост један, Купрес два, Бањалука и Добој три, Сарајево, Сребреница и Тузла четири, Бјелашница, Иван-седло и Столац пет, Бијељина шест, Мостар и Зворник седам, Требиње осам, Бихаћ и Неум 13 и Градачац 14 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар