Фабрегас: Цела сезона је с**бана!!!

Везиста Челсија отворио душу у разговору са шпанским новинарима.

Фудбал 17.11.2015 | 22:00
Фабрегас: Цела сезона је с**бана!!!

Сеск Фабрегас (28) непрепознатљив је ове сезоне, као и многи фудбалери Челсија.

Први пут у овом веку, "плавци" су доживели три узастопна лигашка пораза и то у години када бране рутински освојену титулу. Исти играчи су ту, исти менаџер је на клупи, али нешто не штима.

Шпанац признаје да му је јако тешко.

"Сезона је с**бана. Резултати не доказују оно што радимо на терену. Радимо све боље, али немамо среће. Морамо да почнемо да побеђујемо", рекао је Фабрегас.

Ове јесени, он је постигао само један гол на 17 утакмица и забележио тек две асистенције. Јако "мршав" учинак једног од најбољих играча лиге.

"Некад када стигнем кући и легнем у кревет, размишљам о свему томе и питам се. И ми, играчи, као и тренер размишљамо о томе шта се догађа. Све се своди на то да би требало да разговарамо и да сложимо коцкице у правилан распоред".

Да ли је проблем у Жозеу Мурињу? Фабрегас тврди да Португалац има његову пуну подршку.

"Подржавам га толико да је немогуће више. Увек кажем да он то и заслужује, 100 одсто. Не играмо добро, али то не значи да нисмо наклоњени свом тренеру или нешто слично", додао је Фабрегас.

С обзиром на то да је и Роман Абрамович стао иза менаџера, јасно је да ће Мурињо имати подршку и у наредном периоду. Прву прилику да његов тим прекине низ катастрофалних игара имаће у суботу, у утакмици против Норича на свом терену.

Коментари / 0

Оставите коментар