Fabregas: Cela sezona je s**bana!!!

Vezista Čelsija otvorio dušu u razgovoru sa španskim novinarima.

Fudbal 17.11.2015 | 22:00
Fabregas: Cela sezona je s**bana!!!

Sesk Fabregas (28) neprepoznatljiv je ove sezone, kao i mnogi fudbaleri Čelsija.

Prvi put u ovom veku, "plavci" su doživeli tri uzastopna ligaška poraza i to u godini kada brane rutinski osvojenu titulu. Isti igrači su tu, isti menadžer je na klupi, ali nešto ne štima.

Španac priznaje da mu je jako teško.

"Sezona je s**bana. Rezultati ne dokazuju ono što radimo na terenu. Radimo sve bolje, ali nemamo sreće. Moramo da počnemo da pobeđujemo", rekao je Fabregas.

Ove jeseni, on je postigao samo jedan gol na 17 utakmica i zabeležio tek dve asistencije. Jako "mršav" učinak jednog od najboljih igrača lige.

"Nekad kada stignem kući i legnem u krevet, razmišljam o svemu tome i pitam se. I mi, igrači, kao i trener razmišljamo o tome šta se događa. Sve se svodi na to da bi trebalo da razgovaramo i da složimo kockice u pravilan raspored".

Da li je problem u Žozeu Murinju? Fabregas tvrdi da Portugalac ima njegovu punu podršku.

"Podržavam ga toliko da je nemoguće više. Uvek kažem da on to i zaslužuje, 100 odsto. Ne igramo dobro, ali to ne znači da nismo naklonjeni svom treneru ili nešto slično", dodao je Fabregas.

S obzirom na to da je i Roman Abramovič stao iza menadžera, jasno je da će Murinjo imati podršku i u narednom periodu. Prvu priliku da njegov tim prekine niz katastrofalnih igara imaće u subotu, u utakmici protiv Noriča na svom terenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar