Меси зацијепио! Тражи 855.000 НЕДЈЕЉНО да би играо у Премијер лиги!

Лионел Меси је надомак још једне "Златне лопте" и титуле најбољег светског фудбалера, али мали су изгледи да напусти Барселону, посебно ако буде остао при томе да тражи астрономску плату да би заиграо у неком од клубова Премијер лиге.

Фудбал 18.11.2015 | 08:40
Меси зацијепио! Тражи 855.000 НЕДЈЕЉНО да би играо у Премијер лиги!

Како преносе острвски медији, Аргентинац је имао контакте са представницима појединих клубова, али очигледно им није било добро када су чули шта он тражи да би ставио потпис на уговор.

Конкретно, Меси би од будућег послодавца у Енглеској тражио недељну плату у висини од 855.000 евра, што је више него дупло од рецимо зараде једног од најплаћенијих Острвљана, Вејна Рунија у Манчестер јунајтеду!

Манчестер јунајтед није једини заинтересован за Месија, ту су у причи и комшије са "Итихада", али и Челси који одавно покушава да убеди Аргентинца да је сеоба у Лондон за њега право решење.

Ипак, верује се да је његов први избор уколико напусти Барселону други лондонски клуб, Арсенал, али је мало вероватно да би управа "тобџија" била спремна да му да толику плату.

Меси у Барселони зарађује око 20 милиона евра годишње, а откупна клаузула у његовом уговору износи 250 милиона евра.

Уз све то, чини се да се на време опоравио и да постоје велики изгледи да наредног викенда после вишемесечне паузе заигра у "ел класику" против Реала.

Коментари / 0

Оставите коментар