Mesi zacijepio! Traži 855.000 NEDJELJNO da bi igrao u Premijer ligi!

Lionel Mesi je nadomak još jedne "Zlatne lopte" i titule najboljeg svetskog fudbalera, ali mali su izgledi da napusti Barselonu, posebno ako bude ostao pri tome da traži astronomsku platu da bi zaigrao u nekom od klubova Premijer lige.

Fudbal 18.11.2015 | 08:40
Mesi zacijepio! Traži 855.000 NEDJELJNO da bi igrao u Premijer ligi!

Kako prenose ostrvski mediji, Argentinac je imao kontakte sa predstavnicima pojedinih klubova, ali očigledno im nije bilo dobro kada su čuli šta on traži da bi stavio potpis na ugovor.

Konkretno, Mesi bi od budućeg poslodavca u Engleskoj tražio nedeljnu platu u visini od 855.000 evra, što je više nego duplo od recimo zarade jednog od najplaćenijih Ostrvljana, Vejna Runija u Mančester junajtedu!

Mančester junajted nije jedini zainteresovan za Mesija, tu su u priči i komšije sa "Itihada", ali i Čelsi koji odavno pokušava da ubedi Argentinca da je seoba u London za njega pravo rešenje.

Ipak, veruje se da je njegov prvi izbor ukoliko napusti Barselonu drugi londonski klub, Arsenal, ali je malo verovatno da bi uprava "tobdžija" bila spremna da mu da toliku platu.

Mesi u Barseloni zarađuje oko 20 miliona evra godišnje, a otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 250 miliona evra.

Uz sve to, čini se da se na vreme oporavio i da postoje veliki izgledi da narednog vikenda posle višemesečne pauze zaigra u "el klasiku" protiv Reala.

Komentari / 0

Ostavite komentar