Француска може рачунати на подршку

Министар безбједности БиХ Драган Мектић (СДС) упутио је поруку да Франццуска може рачунати на пуну подршку БиХ и сваки вид помоћи у расвјетљавању терористичког напада у Паризу.

Босна и Херцеговина 17.11.2015 | 16:30
Француска може рачунати на подршку

Наглашено је да је терористички напад у Паризу, ујединио снаге у свијету које бране достигнуте демократске вриједности и ојачао опредијељеност да се кроз заједничку сарадњу бескомпромисно обрачунају са екстремизмом и тероризмом.

Мектић, који се налази у званичној посјети Француској, имао је састанке са највишим полицијским и правосудним званичницима са којима је разговарао о сарадњи и заједничком отклањању безбједносних пријетњи и разбијању организованих криминалних група.

У фокусу тих састанака је била заједничка борба против тероризма и екстремизма, саопштено је из Министарства безбједности БиХ.

У саопштењу се каже да је Мектић данас присуствовао и отварању највећег европског сајма опреме и најновијих достигнућа у области унутрашње сигурности Милипол у Паризу, а на којем присуствују бројни директори полицијских агенција и министарства из свијета.

Мектићу је,како је саопштено, указана посебна част да са директором Милипола и изаслаником министра унутрашњих послова Француске отвори овај престижни сајам.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

17.11.2015 16:11

Каква ваша црна подршка. Ти је немаш ни у властитој кући. Нећете никада рјешити оно што се у Сребриници догодило пред објективима камера. Не брукај се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.11.2015 17:57

Потписујем!

Name

Драган

17.11.2015 19:17

Министре, рашчисти ти Маоче разне! Француска ће се снаћи и без твоје памети и лепоте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фуј

18.11.2015 10:42

кукавце среди стање у бих, бруко једна.криминал који траје годинама,стављате под тепих, или крупни криминал затаскавате.гадите ми се,фуј.ова земља је затрована у коријену.

ОДГОВОРИТЕ