Francuska može računati na podršku

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić (SDS) uputio je poruku da Franccuska može računati na punu podršku BiH i svaki vid pomoći u rasvjetljavanju terorističkog napada u Parizu.

Bosna i Hercegovina 17.11.2015 | 16:30
Francuska može računati na podršku

Naglašeno je da je teroristički napad u Parizu, ujedinio snage u svijetu koje brane dostignute demokratske vrijednosti i ojačao opredijeljenost da se kroz zajedničku saradnju beskompromisno obračunaju sa ekstremizmom i terorizmom.

Mektić, koji se nalazi u zvaničnoj posjeti Francuskoj, imao je sastanke sa najvišim policijskim i pravosudnim zvaničnicima sa kojima je razgovarao o saradnji i zajedničkom otklanjanju bezbjednosnih prijetnji i razbijanju organizovanih kriminalnih grupa.

U fokusu tih sastanaka je bila zajednička borba protiv terorizma i ekstremizma, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

U saopštenju se kaže da je Mektić danas prisustvovao i otvaranju najvećeg evropskog sajma opreme i najnovijih dostignuća u oblasti unutrašnje sigurnosti Milipol u Parizu, a na kojem prisustvuju brojni direktori policijskih agencija i ministarstva iz svijeta.

Mektiću je,kako je saopšteno, ukazana posebna čast da sa direktorom Milipola i izaslanikom ministra unutrašnjih poslova Francuske otvori ovaj prestižni sajam.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

17.11.2015 16:11

Kakva vaša crna podrška. Ti je nemaš ni u vlastitoj kući. Nećete nikada rješiti ono što se u Srebrinici dogodilo pred objektivima kamera. Ne brukaj se.

ODGOVORITE
Name

Marko

17.11.2015 17:57

Potpisujem!

Name

Dragan

17.11.2015 19:17

Ministre, raščisti ti Maoče razne! Francuska će se snaći i bez tvoje pameti i lepote!

ODGOVORITE
Name

fuj

18.11.2015 10:42

kukavce sredi stanje u bih, bruko jedna.kriminal koji traje godinama,stavljate pod tepih, ili krupni kriminal zataskavate.gadite mi se,fuj.ova zemlja je zatrovana u korijenu.

ODGOVORITE