Окупиле се златне српске кошаркашице!

Наше злато најбоља позивница навијачима! Кошаркашице Србије окупиле су се први пут од освајања Европског првенства и у суботу од 19 часова против Немачке играју први меч квалификација управо за ЕП 2017.!

Кошарка 17.11.2015 | 17:00
Окупиле се златне српске кошаркашице!

Марина Маљковић и њене изабранице синоћ су кренуле са припремама за шампионат који ће бити одржан у Пољској, а капитен Милица Дабовић је на Инстаграму поделила слику из аутобуса на којој су све кошаркашице.

Међу њима је и Соња Петровић, једна од наших најбољих играчица, која се радује окупљању и изазовима уочи Олимпијских игара наредног лета.

"За екипу је битан континуитет и са те стране мислим да је добро што ћемо се окупити сада и у фебруару, пре Рија. Не каже се за џабе да не треба мењати тим који побеђује, па смо све узбуђене што остајемо у истом саставу" истакла је Петровићева, а преноси сајт КСС.

За дуел са Немачком, у суботу у "Пиониру", биће бесплатан улаз.

"С обзиром на то да смо се тек окупиле и да су Немице неугодна екипа, очекујем да неће бити лако. Ипак, као шампионке Европе треба да покажемо да смо фавориткиње и остваримо сигурну победу", нагласила је Соња.

Нашим кошаркашицама је свака подршка потребна, па је зато Петровићеве позвала навијаче да испуне "храм кошарке".

"Мислим да је свим љубитељима кошарке најбоља порука и позив наша добра игра и освојено злато. Не постоји бољи начин да их привучемо, да нас прате и да женска кошарка добије пажњу. Подршка увек значи много, али би овога пута показали да наш успех није заборављен. Свакако бисмо све волеле да од почетка једног новог циклуса, који је увертира за круну свих каријера - одлазак на Олимпијске игре, имамо додатан ветар у леђа од стране наших навијача", нагласила је Петровићева за сајт КСС.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

17.11.2015 16:03

Ево нама насих златних принцеза,ко це нас поново обрадовати!?

ОДГОВОРИТЕ