Okupile se zlatne srpske košarkašice!

Naše zlato najbolja pozivnica navijačima! Košarkašice Srbije okupile su se prvi put od osvajanja Evropskog prvenstva i u subotu od 19 časova protiv Nemačke igraju prvi meč kvalifikacija upravo za EP 2017.!

Košarka 17.11.2015 | 17:00
Okupile se zlatne srpske košarkašice!

Marina Maljković i njene izabranice sinoć su krenule sa pripremama za šampionat koji će biti održan u Poljskoj, a kapiten Milica Dabović je na Instagramu podelila sliku iz autobusa na kojoj su sve košarkašice.

Među njima je i Sonja Petrović, jedna od naših najboljih igračica, koja se raduje okupljanju i izazovima uoči Olimpijskih igara narednog leta.

"Za ekipu je bitan kontinuitet i sa te strane mislim da je dobro što ćemo se okupiti sada i u februaru, pre Rija. Ne kaže se za džabe da ne treba menjati tim koji pobeđuje, pa smo sve uzbuđene što ostajemo u istom sastavu" istakla je Petrovićeva, a prenosi sajt KSS.

Za duel sa Nemačkom, u subotu u "Pioniru", biće besplatan ulaz.

"S obzirom na to da smo se tek okupile i da su Nemice neugodna ekipa, očekujem da neće biti lako. Ipak, kao šampionke Evrope treba da pokažemo da smo favoritkinje i ostvarimo sigurnu pobedu", naglasila je Sonja.

Našim košarkašicama je svaka podrška potrebna, pa je zato Petrovićeve pozvala navijače da ispune "hram košarke".

"Mislim da je svim ljubiteljima košarke najbolja poruka i poziv naša dobra igra i osvojeno zlato. Ne postoji bolji način da ih privučemo, da nas prate i da ženska košarka dobije pažnju. Podrška uvek znači mnogo, ali bi ovoga puta pokazali da naš uspeh nije zaboravljen. Svakako bismo sve volele da od početka jednog novog ciklusa, koji je uvertira za krunu svih karijera - odlazak na Olimpijske igre, imamo dodatan vetar u leđa od strane naših navijača", naglasila je Petrovićeva za sajt KSS.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

17.11.2015 16:03

Evo nama nasih zlatnih princeza,ko ce nas ponovo obradovati!?

ODGOVORITE