Толе: Ново руководство ће причати о селектору!

Председник ФСС признаје да су "сви кредити потрошени".

Фудбал 17.11.2015 | 18:00
Толе: Ново руководство ће причати о селектору!

Убедљив пораз у последњој утакмици фудбалске репрезентације Србије у 2015. години на најбољи начин описује какав је период иза "орлова".

Великих 4:1 за Чешку у Острави није уживо испратио председник Фудбалског савеза Србије, Томислав Караџића, али му свакако није било пријатно.

"Поразом смо завршили годину и до краја немамо више утакмица А репрезентације. Оно што нас прати су лоши резултати, што подразумева да смо у дубокој кризи. Потребно нам је време за анализе, али и резове, јер смо све кредите потрошили. Сви заједно морамо да поднесемо рачуне", изјавио је Караџић за Спортски журнал.

"Орлови" ће се поново окупити на пролеће идуће године, међутим, увелико се дискутује да ли би прозивку требало да изврши актуелни селектор Радован Ћурчић.

"Проблем су избори који су у току, тако да би питање селектора требало да решава ново руководство. Све остале млађе селекције имају одличне резултате, а шта нам се дешава са А репрезентацијом мораћемо да видимо. Ово питање ће се наћи ове недеље на двенвном реду", истакао је Караџић.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петар

17.11.2015 17:02

Толе,оставке,на рачуне!

ОДГОВОРИТЕ