Ноле о Виктору: Направио је историјски успјех повратком у свјетски врх!

То што је урадио Виктор Троицки је, заиста, за свако поштовање. Момак који практично прошле сезоне није постојао на листи, ову годину је завршио на 23. месту. Србин је направио један од најбољих повратака икада. И због тога му треба одати признање и јавно га похвалити.

Тенис 17.11.2015 | 16:20
Ноле о Виктору: Направио је историјски успјех повратком у свјетски врх!

О успеху друга из репрезентације и једног од најбољих пријатеља, Новак Ђоковић је говорио на конференцији за медије у Лондону.

- Он је успео оно што није пошло за руком многима у историји тениса: да се ни из чега врати у врх светског тениса где и припада. Он је имао потешкоћа у последње време да задржи континуитет добрих игара које је имао у првих пет-шест месеци ове године. Али узимајући у обзир где је био пре 15 месеци, а где сада, мислим да му треба честитати јер је успео да оствари један физички и психички изазов. Као његов пријатељ изузетно сам задовољан због свега што је урадио - рекао је Новак.

Да подсетимо, Ђоковић је све време био уз Троицког када је суспензија ступила на снагу. Сви из Дејвис куп тима су помогли Виктору да преброди тежак период у животу који је имао. Троицки је неколико пута после повратка говорио о подршци коју су му другови пружали. А Јанко Типсаревић је пре неколико недеља истакао да је Виктор највећи борац у репрезентацији.

Коментари / 0

Оставите коментар