Nole o Viktoru: Napravio je istorijski uspjeh povratkom u svjetski vrh!

To što je uradio Viktor Troicki je, zaista, za svako poštovanje. Momak koji praktično prošle sezone nije postojao na listi, ovu godinu je završio na 23. mestu. Srbin je napravio jedan od najboljih povrataka ikada. I zbog toga mu treba odati priznanje i javno ga pohvaliti.

Tenis 17.11.2015 | 16:20
Nole o Viktoru: Napravio je istorijski uspjeh povratkom u svjetski vrh!

O uspehu druga iz reprezentacije i jednog od najboljih prijatelja, Novak Đoković je govorio na konferenciji za medije u Londonu.

- On je uspeo ono što nije pošlo za rukom mnogima u istoriji tenisa: da se ni iz čega vrati u vrh svetskog tenisa gde i pripada. On je imao poteškoća u poslednje vreme da zadrži kontinuitet dobrih igara koje je imao u prvih pet-šest meseci ove godine. Ali uzimajući u obzir gde je bio pre 15 meseci, a gde sada, mislim da mu treba čestitati jer je uspeo da ostvari jedan fizički i psihički izazov. Kao njegov prijatelj izuzetno sam zadovoljan zbog svega što je uradio - rekao je Novak.

Da podsetimo, Đoković je sve vreme bio uz Troickog kada je suspenzija stupila na snagu. Svi iz Dejvis kup tima su pomogli Viktoru da prebrodi težak period u životu koji je imao. Troicki je nekoliko puta posle povratka govorio o podršci koju su mu drugovi pružali. A Janko Tipsarević je pre nekoliko nedelja istakao da je Viktor najveći borac u reprezentaciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar