Селектори знали за напад: Крили од играча

Дидије Дешамп и Јоаким Лев знали су још на полувремену за терористичке нападе у Паризу, али су ипак одлучили да не говоре ништа својим пуленима, тврди Њујорк Тајмс.

Свијет 15.11.2015 | 16:39
Селектори знали за напад: Крили од играча

Како овај лист тврди, селектори Француске и Немачке били су свесни кризне ситуације у престоници Француске чим су се играчи вратили у свлачионицу након првих 45 минута и обојица су изабрали да сазнања задрже за себе.

Све то се десило након експлозија које су се чуле на стадиону, а током утакмице којој је присуствовао и француски председник Франсоа Оланд који је одмах евакуисан из свечане ложе.

Њујорк Тајмс открива да су играчи обе репрезентације почели да бивају свесни догађања у Паризу тек након што су се вратили у свлачионицу, а по завршетку пријатељског меча.

(Србија данас)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зитто

15.11.2015 15:56

Мало је чудно како напад није изведен директно на Оланда , а не на обичан народ ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

15.11.2015 21:59

Ко је луд ици на метак и обезбедјење а ефекат је веци овако сто су урадили сто им је био циљ.Да направе зртве посаљу јасну поруку да су добро организовани и инсталирани са логистицким базама у многим земљама ЕУ.Конацно посејали су озбиљан страх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

16.11.2015 07:53

Не разумијете се у безбједност новинари!Ситуација на стадиону је била под контролом,а да се пронијела вијест о дешавањима ван избила би толика паника да би навијачи и играчи стампедом сами себе исповријеђивали до великих посљедица...овако,утакмица приведена крају,посјетиоци испразнии стадион и по њих и по организатора све се добро завршило.Важна је и похвала обезбеђењу стадиона које није допустило наоружаном лицу улазак у стадион.

ОДГОВОРИТЕ