Selektori znali za napad: Krili od igrača

Didije Dešamp i Joakim Lev znali su još na poluvremenu za terorističke napade u Parizu, ali su ipak odlučili da ne govore ništa svojim pulenima, tvrdi Njujork Tajms.

Svijet 15.11.2015 | 16:39
Selektori znali za napad: Krili od igrača

Kako ovaj list tvrdi, selektori Francuske i Nemačke bili su svesni krizne situacije u prestonici Francuske čim su se igrači vratili u svlačionicu nakon prvih 45 minuta i obojica su izabrali da saznanja zadrže za sebe.

Sve to se desilo nakon eksplozija koje su se čule na stadionu, a tokom utakmice kojoj je prisustvovao i francuski predsednik Fransoa Oland koji je odmah evakuisan iz svečane lože.

Njujork Tajms otkriva da su igrači obe reprezentacije počeli da bivaju svesni događanja u Parizu tek nakon što su se vratili u svlačionicu, a po završetku prijateljskog meča.

(Srbija danas)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zitto

15.11.2015 15:56

Malo je čudno kako napad nije izveden direktno na Olanda , a ne na običan narod ?!

ODGOVORITE
Name

Snouden

15.11.2015 21:59

Ko je lud ici na metak i obezbedjenje a efekat je veci ovako sto su uradili sto im je bio cilj.Da naprave zrtve posalju jasnu poruku da su dobro organizovani i instalirani sa logistickim bazama u mnogim zemljama EU.Konacno posejali su ozbiljan strah.

ODGOVORITE
Name

Dragan

16.11.2015 07:53

Ne razumijete se u bezbjednost novinari!Situacija na stadionu je bila pod kontrolom,a da se pronijela vijest o dešavanjima van izbila bi tolika panika da bi navijači i igrači stampedom sami sebe ispovrijeđivali do velikih posljedica...ovako,utakmica privedena kraju,posjetioci ispraznii stadion i po njih i po organizatora sve se dobro završilo.Važna je i pohvala obezbeđenju stadiona koje nije dopustilo naoružanom licu ulazak u stadion.

ODGOVORITE