Ухапшени Црногорац не зна за оружје

Црногорски држављанин (51) који је у Њемачкој ухапшен због повезаности са нападима у Паризу, тврди да је једноставно желио да посети Ајфелову кулу, саопштила је полиција

Свијет 15.11.2015 | 13:50
Ухапшени Црногорац не зна за оружје

Он је ухапшен у Немачкој са калашњиковима и експлозивом у свом аутомобилу, а сада одбија да коментарише нападе у Паризу. Тврди да је странац који је једноставно желео да посети Ајфелов торањ и остале француске знаменитости, саопштила је немачка полиција, а преноси француски портал Еуропе1.

"Желимо да разговарамо о нападима у Паризу са њим, али он неће да говори. Барем не по овом питању", рекао је портпарол баварске полиције.

У аутомобилу је иначе осим оружја пронађена и извесна адреса у Француској у ГПС систему што говори да је возач свакако био у тој земљи.

Пронађено је и осам аутоматских пушака, пиштољи и три грама експлозива.

Осумњичени је рекао да је желео да оде у Француску да "посети Ајфелову кулу," и није имао "никаквих сазнања о присуству оружја и експлозива" у његовом аутомобилу.

(Еуропе1)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

15.11.2015 13:17

Њемачкој полицији треба објаснити да Црногорци као дјеца не знају јунака не знају ни ко је њима отац. Зато није никакво чудо што Црногорац није знао за оружје У својим колима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јј

15.11.2015 13:37

Јуче су били силни коментари мржње о вероисповести овог човекаа то што се човек бави криминалном за њих је небитно !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зито

15.11.2015 14:43

Чух негдје , да је агностик !