Uhapšeni Crnogorac ne zna za oružje

Crnogorski državljanin (51) koji je u Njemačkoj uhapšen zbog povezanosti sa napadima u Parizu, tvrdi da je jednostavno želio da poseti Ajfelovu kulu, saopštila je policija

Svijet 15.11.2015 | 13:50
Uhapšeni Crnogorac ne zna za oružje

On je uhapšen u Nemačkoj sa kalašnjikovima i eksplozivom u svom automobilu, a sada odbija da komentariše napade u Parizu. Tvrdi da je stranac koji je jednostavno želeo da poseti Ajfelov toranj i ostale francuske znamenitosti, saopštila je nemačka policija, a prenosi francuski portal Europe1.

"Želimo da razgovaramo o napadima u Parizu sa njim, ali on neće da govori. Barem ne po ovom pitanju", rekao je portparol bavarske policije.

U automobilu je inače osim oružja pronađena i izvesna adresa u Francuskoj u GPS sistemu što govori da je vozač svakako bio u toj zemlji.

Pronađeno je i osam automatskih pušaka, pištolji i tri grama eksploziva.

Osumnjičeni je rekao da je želeo da ode u Francusku da "poseti Ajfelovu kulu," i nije imao "nikakvih saznanja o prisustvu oružja i eksploziva" u njegovom automobilu.

(Europe1)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

15.11.2015 13:17

Њемачкој полицији треба објаснити да Црногорци као дјеца не знају јунака не знају ни ко је њима отац. Зато није никакво чудо што Црногорац није знао за оружје У својим колима!

ODGOVORITE
Name

jj

15.11.2015 13:37

Juče su bili silni komentari mržnje o veroispovesti ovog čovekaa to što se čovek bavi kriminalnom za njih je nebitno !!!

ODGOVORITE
Name

zito

15.11.2015 14:43

Čuh negdje , da je agnostik !