Путин: Против тероризма, само уједињени

Успешна борба против тероризма могућа је само уједињењем напора читаве медјународне заједнице, изјавио је данас руски председник Владимир Путин у Анталији, називајући терористичке нападе у Паризу у петак увече ужасом.

Свијет 15.11.2015 | 12:00
Путин: Против тероризма, само уједињени

Путин, који учествује на самиту Групе 20 (Г20), изразио је солидарност са страдалима и поновио на неформалном сусрету лидера земаља Групе БРИКС (Бразил, Русија, Индија, Кина, Јужна Африка) да се Русија "увек залаже за уједњење напора ради ефикасне борбе против терористичке претње".

"Наравно, притом треба поступати у строгој сагласности са Повељом УН, ослањајући се на медјународне норме и уважавање суверених права и легалних интереса сваке државе", рекао је Путин а преноси ТАСС.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

јес

15.11.2015 11:46

Само слозно градимо мир на овој планети.Кад буде тако онда нема терориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зито

15.11.2015 11:55

Не може Путине , " уједињени " , кад Европа мора слушати америчке сотонисте , у чијим је рукама власт , и бити " уједињена " на њиховој страни . Америка ( зло ) употребљава цијели , и исламски и хришћански свијет , ( зависи кад им ко затреба ) , за остваривање својих мрачних циљева . Вјером , затварају очи цијелом људском роду , међусобном мржњом их подчињавају себи и тако сви ми постајемо оруђе у њиховим рукама , па ору , гдје им мило . Док овоземаљска цивилизација то схвати , дотле ће нас све поубијати и постићи оно што жели - да нас нема !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

15.11.2015 13:40

Паметан је Путин. Само се плашим када дође до уједињења свијета због терористички напада муслимански екстремиста који се одвијају по наредби и плану тајни владара из сенке да тада наш вољени друг Путин преко ноћи не постане АНТИХРИСТ!

ОДГОВОРИТЕ