Пронађен ауто који су користили нападачи

У источном предграђу Париза, Монтреју, пронађен је црни аутомобил марке "Сеат" који су користи нападачи који су пуцали на људе у бару и ресторану у крвавом терористичком пиру, саопштила је данас француска полиција.

Свијет 15.11.2015 | 11:40
Пронађен ауто који су користили нападачи

Шест људи блиских Омару Исмаил Мостефаију, који су учествовали у убиствима у концертној дворани Батаклан су у притвору, укључујући његовог оца, брата и снаје, навели су извори правосуђа и полиције, пренијела је агенција АФП.

Аутомобил је пронађен у Монтреју, на шест километара од француске престонице за који се претпоставља да црни "Сеат" повезан са нападима на Л Карилон бару и Л Петит Камбоџа ресторану, у улици Алиберт у 10-том ародисману.

Париски тужилац Франсоа Молинс изјавио је јуче да су наоружани нападачи извадили аутоматско оружје из таквог модела аутомобила, прије отварања ватре и убиства 15 и рањавање још 10 људи, додаје АП.

Извор: Независне

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

15.11.2015 13:46

Французи су попут путника који стигну на жељезничку станицу послије одласка воза. Због свог кашњења такви путници морају чекати тада када ће наићи нови воз као што сада Французи и цијела Европа чека када ће муслимански терористи поново ударити!

ОДГОВОРИТЕ