Pronađen auto koji su koristili napadači

U istočnom predgrađu Pariza, Montreju, pronađen je crni automobil marke "Seat" koji su koristi napadači koji su pucali na ljude u baru i restoranu u krvavom terorističkom piru, saopštila je danas francuska policija.

Svijet 15.11.2015 | 11:40
Pronađen auto koji su koristili napadači

Šest ljudi bliskih Omaru Ismail Mostefaiju, koji su učestvovali u ubistvima u koncertnoj dvorani Bataklan su u pritvoru, uključujući njegovog oca, brata i snaje, naveli su izvori pravosuđa i policije, prenijela je agencija AFP.

Automobil je pronađen u Montreju, na šest kilometara od francuske prestonice za koji se pretpostavlja da crni "Seat" povezan sa napadima na L Karilon baru i L Petit Kambodža restoranu, u ulici Alibert u 10-tom arodismanu.

Pariski tužilac Fransoa Molins izjavio je juče da su naoružani napadači izvadili automatsko oružje iz takvog modela automobila, prije otvaranja vatre i ubistva 15 i ranjavanje još 10 ljudi, dodaje AP.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

15.11.2015 13:46

Французи су попут путника који стигну на жељезничку станицу послије одласка воза. Због свог кашњења такви путници морају чекати тада када ће наићи нови воз као што сада Французи и цијела Европа чека када ће муслимански терористи поново ударити!

ODGOVORITE