Терориста кроз Грчку и Србију стигао у Париз

Један од терориста који је сејао смрт у Паризу прешао је целу балканску мигрантску руту са сиријским пасошем на име Ахмед Алмухамед, открива ексклузивно “Блиц”.

Свијет 15.11.2015 | 10:00
Терориста кроз Грчку и Србију стигао у Париз

“Блиц” први у свету објављује слику и идентитет неког од осморице терориста који су настрадали после крвавог пира у Паризу у којем су убили више од 120 недужних људи.

Код једног од њих нађен је сиријски пасош на име Ахмед Алмухамед. На основу тог пасоша, француске службе безбедности затражиле су помоћ од колега из Србије, јер знају да наше службе региструју све мигранте који уђу у Србију и имају најкомплетнију базу података о мигрантима на балканској рути.

Како су грчки званичници већ објавили, Алмухамед је ушао на територију Грчке 3. октобра. “Блиц” сазнаје да је на територију Србије ушао 7. октобра код Миратовца, из Македоније. Прошао је контрадиверзиону проверу, па се поуздано зна да током кратког пропутовања кроз нашу земљу није био наоружан.

Регистрован је у центру у Прешеву, где је формално затражио азил. Наставио је пут и, како сазнајемо, убрзо напустио Србију и ушао у Хрватску и даље у Аустрију.

Извор: Блиц

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Сваки дан је исти

15.11.2015 09:25

И данас они исламисти наравно пристижу и само мало треба да подпале и ове по Европи и ето рата.На жалост све ће топ опет да иде преко наших Српских леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бања Лука

15.11.2015 09:40

Занимљиво како сада сви саосјећају са Фрнацузима па и блесави Срби. Пре пар седмица када су ови исламски издајници оборили Руски авион и одузели више људских живота ови кретени Србијански нису ништа урадили за подршку Русима а за Француску одмах спуштање застава и боје њене по Београду. Питање је само зашто онда ови не траже помоћ од Француза у УН-у,када се одлучује о резолуцији о Сребреници и у Унесцу који се и налази у Паризу у Француској. Имали краја проданим,рђавим,издајничким,проклетим душама и код Срба а и код осталих?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кол

15.11.2015 13:39

Истрага још није завршена а ти знаш резултате !

Name

Риба гргеч

15.11.2015 10:00

Бас тако лако просао,тако лако све организовано и побијени толики људи,а мурија је кафе пила,ово је завјера у коју сумње нема,фол муслимани напали,французи су робовласници и лопови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иии

15.11.2015 10:11

Толико о избјеглицама из Сирије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КГБЛ

15.11.2015 10:13

Сви вјерују само у Србију,тразе од ње помоц. Вуцица за краља Србије и свих српских земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миграција

15.11.2015 10:23

И када населе њих 4 милиона Европу благо се Европи,сви ће да раде,нико неће социалну помоћ,нико неће да буде безпослен и сви ће да престану да иду у џамије и гараже те да се моле алаху у име чије касније и убијају и да слушају имаме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

15.11.2015 11:00

Писао сам ја да међу избјеглицама из Сирије има и терориста који су по задатку убачени да би сијали смрт по Европи. Нажалост моје су се прогнозе обистиниле. Ако безбједоносне службе у Европи не учине ништа, оваквих догађаја биче још више. Надам се да овога пута гријешим. Шта речи о терористима који убијају недужан народ, јунаци сигурно нису, него кукавице које знају убијати недужне цивиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транзит

15.11.2015 12:16

Српску помоц тразе због језика и мрзње према Муслиманима те због транзитне географске позиције. Ниста висе. Србе као Србе виде као криминалце Пинк Пантер, убице Ане Линдх, куплермајсторе који су бацили сведског Краља у блато. Треба бити увијек објективан према себи и другима. Мени је било страсно теско објаснити засто мој отац Србијанац нема 3 аутомобила као старац родјен 1932. и који је такодјер Србин. Те засто мој отац има пристојну одјецу, а тај стари с два мерцедеса из 2011. хода као просјак. Тата није лопов и нема ниста, казем ја. Да, и Србин је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

15.11.2015 12:20

Ја мислим да је Еу заслузила ово сто јој се догадја,јер нос су забили у америцко дупе и не размисљају своим главама,иду бомбардују арапе а на својој тетиторији имају 100 милиона арапа

ОДГОВОРИТЕ