Terorista kroz Grčku i Srbiju stigao u Pariz

Jedan od terorista koji je sejao smrt u Parizu prešao je celu balkansku migrantsku rutu sa sirijskim pasošem na ime Ahmed Almuhamed, otkriva ekskluzivno “Blic”.

Svijet 15.11.2015 | 10:00
Terorista kroz Grčku i Srbiju stigao u Pariz

“Blic” prvi u svetu objavljuje sliku i identitet nekog od osmorice terorista koji su nastradali posle krvavog pira u Parizu u kojem su ubili više od 120 nedužnih ljudi.

Kod jednog od njih nađen je sirijski pasoš na ime Ahmed Almuhamed. Na osnovu tog pasoša, francuske službe bezbednosti zatražile su pomoć od kolega iz Srbije, jer znaju da naše službe registruju sve migrante koji uđu u Srbiju i imaju najkompletniju bazu podataka o migrantima na balkanskoj ruti.

Kako su grčki zvaničnici već objavili, Almuhamed je ušao na teritoriju Grčke 3. oktobra. “Blic” saznaje da je na teritoriju Srbije ušao 7. oktobra kod Miratovca, iz Makedonije. Prošao je kontradiverzionu proveru, pa se pouzdano zna da tokom kratkog proputovanja kroz našu zemlju nije bio naoružan.

Registrovan je u centru u Preševu, gde je formalno zatražio azil. Nastavio je put i, kako saznajemo, ubrzo napustio Srbiju i ušao u Hrvatsku i dalje u Austriju.

Izvor: Blic

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Svaki dan je isti

15.11.2015 09:25

I danas oni islamisti naravno pristižu i samo malo treba da podpale i ove po Evropi i eto rata.Na žalost sve će top opet da ide preko naših Srpskih leđa.

ODGOVORITE
Name

Milojko Banja Luka

15.11.2015 09:40

Zanimljivo kako sada svi saosjećaju sa Frnacuzima pa i blesavi Srbi. Pre par sedmica kada su ovi islamski izdajnici oborili Ruski avion i oduzeli više ljudskih života ovi kreteni Srbijanski nisu ništa uradili za podršku Rusima a za Francusku odmah spuštanje zastava i boje njene po Beogradu. Pitanje je samo zašto onda ovi ne traže pomoć od Francuza u UN-u,kada se odlučuje o rezoluciji o Srebrenici i u Unescu koji se i nalazi u Parizu u Francuskoj. Imali kraja prodanim,rđavim,izdajničkim,prokletim dušama i kod Srba a i kod ostalih?

ODGOVORITE
Name

kol

15.11.2015 13:39

Istraga još nije završena a ti znaš rezultate !

Name

Riba grgeč

15.11.2015 10:00

Bas tako lako prosao,tako lako sve organizovano i pobijeni toliki ljudi,a murija je kafe pila,ovo je zavjera u koju sumnje nema,fol muslimani napali,francuzi su robovlasnici i lopovi

ODGOVORITE
Name

Iii

15.11.2015 10:11

Toliko o izbjeglicama iz Sirije.

ODGOVORITE
Name

KGBL

15.11.2015 10:13

Svi vjeruju samo u Srbiju,traze od nje pomoc. Vucica za kralja Srbije i svih srpskih zemalja.

ODGOVORITE
Name

Migracija

15.11.2015 10:23

I kada nasele njih 4 miliona Evropu blago se Evropi,svi će da rade,niko neće socialnu pomoć,niko neće da bude bezposlen i svi će da prestanu da idu u džamije i garaže te da se mole alahu u ime čije kasnije i ubijaju i da slušaju imame.

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

15.11.2015 11:00

Pisao sam ja da među izbjeglicama iz Sirije ima i terorista koji su po zadatku ubačeni da bi sijali smrt po Evropi. Nažalost moje su se prognoze obistinile. Ako bezbjedonosne službe u Evropi ne učine ništa, ovakvih događaja biče još više. Nadam se da ovoga puta griješim. Šta reči o teroristima koji ubijaju nedužan narod, junaci sigurno nisu, nego kukavice koje znaju ubijati nedužne civile.

ODGOVORITE
Name

Tranzit

15.11.2015 12:16

Srpsku pomoc traze zbog jezika i mrznje prema Muslimanima te zbog tranzitne geografske pozicije. Nista vise. Srbe kao Srbe vide kao kriminalce Pink Panter, ubice Ane Lindh, kuplermajstore koji su bacili svedskog Kralja u blato. Treba biti uvijek objektivan prema sebi i drugima. Meni je bilo strasno tesko objasniti zasto moj otac Srbijanac nema 3 automobila kao starac rodjen 1932. i koji je takodjer Srbin. Te zasto moj otac ima pristojnu odjecu, a taj stari s dva mercedesa iz 2011. hoda kao prosjak. Tata nije lopov i nema nista, kazem ja. Da, i Srbin je.

ODGOVORITE
Name

Md

15.11.2015 12:20

Ja mislim da je Eu zasluzila ovo sto joj se dogadja,jer nos su zabili u americko dupe i ne razmisljaju svoim glavama,idu bombarduju arape a na svojoj tetitoriji imaju 100 miliona arapa

ODGOVORITE