У Србију се вратили путници из Париза

На аеродром „Никола Тесла“ у 16.30 сати слетели су путници из Париза који су видно потрешени једва дочекали да се врате у своју земљу.

Србија 14.11.2015 | 18:56
У Србију се вратили путници из Париза

У Београду су их дочекали загрљаји и радост њихових најмилијих.

Међу пристиглим путницима налазио се и Београђанин Урош Давидовић, који је у тренутку терористичког напада био у центру престонице.

- Тамо је хаварија, полиција јури на све стране. Центар је блокиран. Када се то десило био сам у близни Лувра и одмах сам побегао у хотел. Због напада сам дошао кући раније, јер нисмо знали шта се догађа после прве бомбе – рекао је Урош.

Урош Давидовић

Бојан Ивановић из Деспотовца почетак серије напада на Париз дочекао је на стадиону "Француска" на пријатељској утакмици Француска – Немачка.

Бојан Ивановић са сином

- Био сам са дететом на утакмици када су две бомбе експлодирале. Син је био срећан због утакмице, али пре почетка меча пао је и повредио се па смо морали да одемо до Хитне помоћи. Док смо били у амбуланти експлодирала је прва бомба и убрзо потом су почели да пристижу рањеници. Доктори су били љубазни, врло стрпљиви, Французи су диван народ. Жена са другим дететом била је у граду и нашли смо се са њима два сата касније због гужве – рекао је Бојан.

Гордана Миладиновић

Гордани Миладиновић из Свилајнца муж и деца су остали у Паризу.

- Догодио се напада у округу 10 и 11, а ја живим у округу 10. Лешеви и крв су били свуда по улици. Страшно је и жалосно све што се десило. Муж и деца су ми остали тамо, плашим се за њих – казала је Гордана.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зука

14.11.2015 19:08

Овај децко са прве слике ми личи на некога????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре зука

14.11.2015 22:08

Да није био код фамилије прије пуцњаве

ОДГОВОРИТЕ