U Srbiju se vratili putnici iz Pariza

Na aerodrom „Nikola Tesla“ u 16.30 sati sleteli su putnici iz Pariza koji su vidno potrešeni jedva dočekali da se vrate u svoju zemlju.

Srbija 14.11.2015 | 18:56
U Srbiju se vratili putnici iz Pariza

U Beogradu su ih dočekali zagrljaji i radost njihovih najmilijih.

Među pristiglim putnicima nalazio se i Beograđanin Uroš Davidović, koji je u trenutku terorističkog napada bio u centru prestonice.

- Tamo je havarija, policija juri na sve strane. Centar je blokiran. Kada se to desilo bio sam u blizni Luvra i odmah sam pobegao u hotel. Zbog napada sam došao kući ranije, jer nismo znali šta se događa posle prve bombe – rekao je Uroš.

Uroš Davidović

Bojan Ivanović iz Despotovca početak serije napada na Pariz dočekao je na stadionu "Francuska" na prijateljskoj utakmici Francuska – Nemačka.

Bojan Ivanović sa sinom

- Bio sam sa detetom na utakmici kada su dve bombe eksplodirale. Sin je bio srećan zbog utakmice, ali pre početka meča pao je i povredio se pa smo morali da odemo do Hitne pomoći. Dok smo bili u ambulanti eksplodirala je prva bomba i ubrzo potom su počeli da pristižu ranjenici. Doktori su bili ljubazni, vrlo strpljivi, Francuzi su divan narod. Žena sa drugim detetom bila je u gradu i našli smo se sa njima dva sata kasnije zbog gužve – rekao je Bojan.

Gordana Miladinović

Gordani Miladinović iz Svilajnca muž i deca su ostali u Parizu.

- Dogodio se napada u okrugu 10 i 11, a ja živim u okrugu 10. Leševi i krv su bili svuda po ulici. Strašno je i žalosno sve što se desilo. Muž i deca su mi ostali tamo, plašim se za njih – kazala je Gordana.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zuka

14.11.2015 19:08

Ovaj decko sa prve slike mi liči na nekoga????

ODGOVORITE
Name

Re zuka

14.11.2015 22:08

Da nije bio kod familije prije pucnjave

ODGOVORITE