Видео: Звезда изгубила од Лудогореца 3:1!

Фудбалери Црвене звезде поражени су први пут после 15 узастопних победа, бољи је био Лудогорец 3:1 (2:0), у пријатељском мечу у Разграду.

Фудбал 14.11.2015 | 17:20
Видео: Звезда изгубила од Лудогореца 3:1!

Комбиноваи тим црвено-белих је бројним грешкама у одбрани омогућио сва три гола Бугарима, који су постизали бразилски фудбалери.

Локални шампион, који има само једну победу у последњих пет мечева, водио је 2:0 после само 12 минута, Звезда је смањила почетком другог дела евроголом Доналда Мичела, али девет минута пре краја домаћин потврђује тријумф.

Миодраг Божовић дао је у "Лудој шуми" шансу играчима са слабијом минутажом, као и надама из омладинског погона. Међутим, у року од пет минута Мбођ и Доналд праве две катастрофалне грешке које у велику предност за Лудогорец претварају Марселињо и Кафу.

Звезда је у наставку меча достојно парирала у Разграду, али је Стојанов зауставио три покушаја главом, док није имао после код шутева са дистанце. Ипак, у трећем минуту другог дела Доналд се искупљује за грешку из 12. минута, те сјајним поготком са 20-ак метара смањује резултат.

У наставку меча се водила борба у средини терена, уз честе фаулове и бројне измена, да би девет минута пре краја нову конфузију Звездине одбране искористио још један Лудогорецов Бразилац, Афини, те ставио тачку на овај меч пред око 2.000 навијача у "Лудој шуми".

Након репрезентативне паузе Звезда следећег викенда гостује нишком Радничком, у 18. колу Суперлиге Србије, где има 16 бодова више од најближег пратиоца Борца, а чак 21 од браниоца титуле и највећег ривала Партизана.

Пријатељска:
Лудогорец – Црвена звезда 3:1 (2:0)
Марселињо 7, Кафу 12, Афини 81 – Доналд 48

Лудогорец: Стојанов – Пимиента, Витиња, Терзијев, Александров – Дјаков, Афини, Марселињо, Вандерсон, Лукоки – Кафу

Црвена звезда: Супић – Цветковић, Павићевић, Мбођ, Ибањес – Доналд, Ристић (Илић 79'), Срнић (Веред 46'), Стојановић, Матос (Аџић 89') – Сикимић

Коментари / 0

Оставите коментар