Video: Zvezda izgubila od Ludogoreca 3:1!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su prvi put posle 15 uzastopnih pobeda, bolji je bio Ludogorec 3:1 (2:0), u prijateljskom meču u Razgradu.

Fudbal 14.11.2015 | 17:20
Video: Zvezda izgubila od Ludogoreca 3:1!

Kombinovai tim crveno-belih je brojnim greškama u odbrani omogućio sva tri gola Bugarima, koji su postizali brazilski fudbaleri.

Lokalni šampion, koji ima samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, vodio je 2:0 posle samo 12 minuta, Zvezda je smanjila početkom drugog dela evrogolom Donalda Mičela, ali devet minuta pre kraja domaćin potvrđuje trijumf.

Miodrag Božović dao je u "Ludoj šumi" šansu igračima sa slabijom minutažom, kao i nadama iz omladinskog pogona. Međutim, u roku od pet minuta Mbođ i Donald prave dve katastrofalne greške koje u veliku prednost za Ludogorec pretvaraju Marselinjo i Kafu.

Zvezda je u nastavku meča dostojno parirala u Razgradu, ali je Stojanov zaustavio tri pokušaja glavom, dok nije imao posle kod šuteva sa distance. Ipak, u trećem minutu drugog dela Donald se iskupljuje za grešku iz 12. minuta, te sjajnim pogotkom sa 20-ak metara smanjuje rezultat.

U nastavku meča se vodila borba u sredini terena, uz česte faulove i brojne izmena, da bi devet minuta pre kraja novu konfuziju Zvezdine odbrane iskoristio još jedan Ludogorecov Brazilac, Afini, te stavio tačku na ovaj meč pred oko 2.000 navijača u "Ludoj šumi".

Nakon reprezentativne pauze Zvezda sledećeg vikenda gostuje niškom Radničkom, u 18. kolu Superlige Srbije, gde ima 16 bodova više od najbližeg pratioca Borca, a čak 21 od branioca titule i najvećeg rivala Partizana.

Prijateljska:
Ludogorec – Crvena zvezda 3:1 (2:0)
Marselinjo 7, Kafu 12, Afini 81 – Donald 48

Ludogorec: Stojanov – Pimienta, Vitinja, Terzijev, Aleksandrov – Djakov, Afini, Marselinjo, Vanderson, Lukoki – Kafu

Crvena zvezda: Supić – Cvetković, Pavićević, Mbođ, Ibanjes – Donald, Ristić (Ilić 79'), Srnić (Vered 46'), Stojanović, Matos (Adžić 89') – Sikimić

Komentari / 0

Ostavite komentar