Црногорац повезан са нападима на Париз?!

Човјек поријеклом из Црне Горе ухапшен је у Њемачкој и вјерује се да је повезан са нападачима који су однијели преко 120 живота у главном граду Француске. Он је ухапшен још 5. новембра, преноси црногорски портал вијести.ме.

Свијет 14.11.2015 | 14:00
Црногорац повезан са нападима на Париз?!

Минхенски "Баyерисцхер Рундфунк" пише да је ухапшен мушкарац од 51 годину, и да није од раније познат полицији. Он се брани ћутањем и није узео адвоката.

Ухапшен је на аутопуту Салзбург - Минхен и у "голфу" којим је управљао је нађено неколико пиштоља, револвера, аутоматских пушака, неколико килограма ТНТ експлозива и муниције.

„Полиција управе Розенхајм је на аутопуту Салцбург-Минхен, у склопу редовне контроле, зауставила аутомобил црногорских регистрација. Након што је у пртљажнику прво пронађен револвер, у претрагу аутомобила укључили су се и службеници баварске Управе криминалистичке полиције (ЛКА) и, поред ручног наоружања, пронашли и експлозив и ручне гранате. Ухапшни не даје никакве изјаве“, рекао је представник ЛКА Лудвиг Валдингер.

"Деутсцхе Wелле" пише да ухапшени, према информацијама црногорских власти, до сада није упадао у очи. Из докумената који су код њега пронађени, службеници баварске криминалистичке полиције дошли су до закључка да му је крајње одредиште Париз о чему су одмах обавијештене власти у Француској. Управа криминалистичке полиције не жели ни да потврди, нити да оповргне те наводе.

НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

градјанин Дворови

14.11.2015 13:26

Црногорски криминалци и сверцери орузјем су повезани са екипом која сверцује орузје из околине Бијељине,тацније из Дворова. Бијељинска полиција то добро зна али углавном цути. Јер је јос увијек сарајевска веза активна и стите једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

17.11.2015 10:54

А што сарајевска веза, какве то глупости причаш, криминалци немају боју, расу, идеологију, вјеру. НОВАЦ НОВАЦ.

Name

Мд

14.11.2015 15:38

Скоро је била емисија како се сверцује орузје из Бих за Еу,не могу да вјерујем да новинари надју сверцере а да полиција нема појма.

ОДГОВОРИТЕ