Објављен снимак акције у Батаклану

Француске специјалне јединице нису успеле да спрече масакр у концертној дворани "Батаклан" у Паризу, где је убијено најмање 112 људи.

Свијет 14.11.2015 | 10:50
Објављен снимак акције у Батаклану

Светске агенције објавиле су снимак почетка акције, која је трајала око пола сата и након које је су "неутралисана" четворица терориста.

Према званичним информацијама, тројица су сами себи одузели живот тако што су активирали експлозив којим су били опасани када су видели да им се специјалци приближавају, а један је убијен.

Када су терористи ушли у Батаклан, у току је био концерт бенда "Еаглес оф Деатх Метал" и међу жртвама су махом људи у двадесетим или раним тридесетим годинама.

Према речима сведока, терористи су таоце смирено убијали једног по једног, парктично вршећи егзекуције.

У симултаним терористичким нападима у Паризу је страдало најмање 153 људи, а страхује се да ће број жртава бити још већи.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ДУЛЕ НС

14.11.2015 10:32

УКЉУЦИТЕ ЗДРАВ РАЗУМ И РЕЦИТЕ РЕАЛНО ЗАСТО СЕ ОВО ДЕСАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеДуле Нс

14.11.2015 16:06

Десава се да су у француској на 60 или 70 милиона становника имају 20 милиона муслимана,које французи цувају и бране као да су Свеци,имају сва права могу да раде ста хоце као задње сто су им французи урадили је да се свињетина избаци из свих сколских мензи као да су у Саудијској арабији а не у Еу.

Name

Сноуден

14.11.2015 10:57

Ово је све закувао Ватикан, САД и Њемацка.Толико зла су нањели свима онима који не мисле као они миграције становниства напад на сверене земље посредством НТОА Ирак и Србија ,са лазним оптузбама орузје за масовно унистење које никад није пронадјено.Отиманхем територије једне суверене дрзаве у којој се срби приказују као лоси момци и убице кољаци а српски народ се вјековима брани од злотвора ,Аустроугарске,Осмалиског царства,Хитлера,Устаски хорди......Нови сведски поредак се ствара!!!!!!Русија ,Кина,Индија,Кореја ,Србија.....Ватикану се мора стати у крај јер је цовјецанство угрозено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

л

14.11.2015 12:19

Кореа ?