Objavljen snimak akcije u Bataklanu

Francuske specijalne jedinice nisu uspele da spreče masakr u koncertnoj dvorani "Bataklan" u Parizu, gde je ubijeno najmanje 112 ljudi.

Svijet 14.11.2015 | 10:50
Objavljen snimak akcije u Bataklanu

Svetske agencije objavile su snimak početka akcije, koja je trajala oko pola sata i nakon koje je su "neutralisana" četvorica terorista.

Prema zvaničnim informacijama, trojica su sami sebi oduzeli život tako što su aktivirali eksploziv kojim su bili opasani kada su videli da im se specijalci približavaju, a jedan je ubijen.

Kada su teroristi ušli u Bataklan, u toku je bio koncert benda "Eagles of Death Metal" i među žrtvama su mahom ljudi u dvadesetim ili ranim tridesetim godinama.

Prema rečima svedoka, teroristi su taoce smireno ubijali jednog po jednog, parktično vršeći egzekucije.

U simultanim terorističkim napadima u Parizu je stradalo najmanje 153 ljudi, a strahuje se da će broj žrtava biti još veći.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

DULE NS

14.11.2015 10:32

UKLJUCITE ZDRAV RAZUM I RECITE REALNO ZASTO SE OVO DESAVA.

ODGOVORITE
Name

ReDule Ns

14.11.2015 16:06

Desava se da su u francuskoj na 60 ili 70 miliona stanovnika imaju 20 miliona muslimana,koje francuzi cuvaju i brane kao da su Sveci,imaju sva prava mogu da rade sta hoce kao zadnje sto su im francuzi uradili je da se svinjetina izbaci iz svih skolskih menzi kao da su u Saudijskoj arabiji a ne u Eu.

Name

Snouden

14.11.2015 10:57

Ovo je sve zakuvao Vatikan, SAD i Njemacka.Toliko zla su nanjeli svima onima koji ne misle kao oni migracije stanovnistva napad na sverene zemlje posredstvom NTOA Irak i Srbija ,sa laznim optuzbama oruzje za masovno unistenje koje nikad nije pronadjeno.Otimanhem teritorije jedne suverene drzave u kojoj se srbi prikazuju kao losi momci i ubice koljaci a srpski narod se vjekovima brani od zlotvora ,Austrougarske,Osmaliskog carstva,Hitlera,Ustaski hordi......Novi svedski poredak se stvara!!!!!!Rusija ,Kina,Indija,Koreja ,Srbija.....Vatikanu se mora stati u kraj jer je covjecanstvo ugrozeno.

ODGOVORITE
Name

l

14.11.2015 12:19

Korea ?