Најава љепших дана за Партизан...

Повратак Андрије Живковића! Чекају се Брашанац и Оумару...

Фудбал 15.11.2015 | 18:00
Најава љепших дана за Партизан...

Андрија Живковић и Љубинко Друловић опет заједно. Скоро месец дана ће проћи од последње до прве следеће утакмице на којој ће тренер Партизана моћи да рачуна на најбољег клупског играча. Извесни добитник Златне лопте Фудбалског савеза Србије прикључио се тренинзима црно-белих после паузе узроковане повредом задње ложе и према свим показатељима биће у саставу екипе из Хумске за дуел са Новим Пазаром, 21. новембра.

Претходни пут Живковић је дрес Партизана носио 22. октобра у трећем колу Лиге Европе против Атлетик Билбаа (0:2), дан касније је на тренингу обновио повреду и пропустио пет везаних гостовања у којима је Парни ваљак славио само једну победу.

У међувремену, Андрија Живковић је мимо знања клуба ишао на третмане код лекарке Маријане Ковачевић, што се показало контрапродуктивним, обновио је повреду, али од четвртка вече опет ради у Спортском центру „Земунело“. Засад, одвојено од екипе, међутим, процене су да би најкасније у понедељак Друловић могао да га прикључи првотимцима и тако добије значајно освежење у офанзивној линији пред финиш првог дела сезоне.

Андрија Живковић се опоравио, али Дарко Брашанац још није. И он је ишао на третмане код Маријане Ковачевић, повреда задње ложе још није санирана и у овом тренутку незахвално је проценити кад ће конкурисати за тим. Брашанац није играо од меча са Јавором 18. октобра.

За наредни првенствени меч Партизан не може да рачуна ни на суспендованог Петра Грбића, а питање је хоће ли у међувремену оздравити Абубакар Оумару, који се тренутно налази са репрезентацијом Камеруна, где тамошњи лекари покушавају да санирају последице повреде задње ложе.

Коментари / 0

Оставите коментар