Najava ljepših dana za Partizan...

Povratak Andrije Živkovića! Čekaju se Brašanac i Oumaru...

Fudbal 15.11.2015 | 18:00
Najava ljepših dana za Partizan...

Andrija Živković i Ljubinko Drulović opet zajedno. Skoro mesec dana će proći od poslednje do prve sledeće utakmice na kojoj će trener Partizana moći da računa na najboljeg klupskog igrača. Izvesni dobitnik Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije priključio se treninzima crno-belih posle pauze uzrokovane povredom zadnje lože i prema svim pokazateljima biće u sastavu ekipe iz Humske za duel sa Novim Pazarom, 21. novembra.

Prethodni put Živković je dres Partizana nosio 22. oktobra u trećem kolu Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa (0:2), dan kasnije je na treningu obnovio povredu i propustio pet vezanih gostovanja u kojima je Parni valjak slavio samo jednu pobedu.

U međuvremenu, Andrija Živković je mimo znanja kluba išao na tretmane kod lekarke Marijane Kovačević, što se pokazalo kontraproduktivnim, obnovio je povredu, ali od četvrtka veče opet radi u Sportskom centru „Zemunelo“. Zasad, odvojeno od ekipe, međutim, procene su da bi najkasnije u ponedeljak Drulović mogao da ga priključi prvotimcima i tako dobije značajno osveženje u ofanzivnoj liniji pred finiš prvog dela sezone.

Andrija Živković se oporavio, ali Darko Brašanac još nije. I on je išao na tretmane kod Marijane Kovačević, povreda zadnje lože još nije sanirana i u ovom trenutku nezahvalno je proceniti kad će konkurisati za tim. Brašanac nije igrao od meča sa Javorom 18. oktobra.

Za naredni prvenstveni meč Partizan ne može da računa ni na suspendovanog Petra Grbića, a pitanje je hoće li u međuvremenu ozdraviti Abubakar Oumaru, koji se trenutno nalazi sa reprezentacijom Kameruna, gde tamošnji lekari pokušavaju da saniraju posledice povrede zadnje lože.

Komentari / 0

Ostavite komentar