Дакле, у њој је био проблем!

Зашто Месут Озил игра као никад, након сезоне за заборав? Ево одговора...

Фудбал 15.11.2015 | 12:00
Дакле, у њој је био проблем!

Пре љубави, нека проговори статистика. На кратко само.

Месут Озил, од "блокбастер" трансфера из Реала у Арсенал, није био у бољој форми.

У првој сезоне био је одличан и прилично константан, постигао је седам голова уз 14 асистенција на 42 утакмице, да би прошле сезоне, после похода на титулу првака света са Немачком, био један од најлошијих у тиму Арсена Венгера са пет голова и девет асистенција на 32 утакмице.

Говорило се чак и о одласку Немца турског порекла са "Емирејтса", међутим први део сезоне 2015/16 донео је оног Озила ког смо гледали са уживањем у дресу Реала – гол и десет асистенција на 11 мечева у Премијер лиги ове сезоне за Арсенал, уз нешто слабија издања у Лиги шампиона где лоше игра и цела екипа (гол, без асистенција на пет утакмица).

Разлог?

Изгледа да је Месут заиграо као некада када му се и вратила драга уз коју је био срећан некада.

Наиме, након што му је селектор Немачке Јоаким Лев дао слободно и ослободио га обавеза у националном тиму, Озил је похрлио на "Бамби Аwардс" у Немачкој, гала представу на којој се деле награде најпопуларнијим "дојче" певачима и певачицама, а тамо је награду требало да прими – Менди Капристо.

Бивша Озилова дугогодишња девојка наставила је да сија на естрадном небу и када је прошле сезоне сазнала за прељубу и због тога оставила богатог фудбалера, а судећи према фотки коју је Месут окачио на Инстаграм – њих двоје су се помирили и поново су заједно. Испод заједничке слике,, 27-годишњи дриблер написао је:

"Само нас двоје", уз хаштаг #озистоизбацк.

Озисто, очигледно, представља комбинацију њихових презимена.

Менди је дуго била уз Месута, све док прошле године нису објављење спорне поруке које је играч Арсенала слао на број телефона Мелани Рикингер, иначе бивше девојке играча Бајерна Кристијана Лела. Био је то велики скандал после којег јер пар раскинуо, а Озил одиграо једну од најгорих сезона у каријери, која је до те тачке ишла углавном узлазном путањом.

Овај нови Месут, асистира, разиграва, дрибла, види што други не виде и подсећа на оног старог фудбалера из "крем дела крем" европског друштва. Изгледа, због ње!

Коментари / 0

Оставите коментар