Позив муслиманима да се уједине против ИД

Предсједник Чеченије Рамзан Кадиров позвао је лидере водећих земаља муслиманског свијета да се уједине у борби против заједничког непријатеља свих муслимана - "Исламске државе".

Свијет 13.11.2015 | 19:57
Позив муслиманима да се уједине против ИД

Видео-снимак са поруком Кадиров је објавио на свом званичном блогу. Непосредан повод за то је видео-снимак на којем је приказано како припадници терористичке "Исламске државе" стријељају двије стотине дјеце.

Чеченски лидер је упозорио да су специјалне службе САД и западних земаља "скупо платиле поглаваре терористичких организација да би стално проливали крв муслимана, разарали стабилне земље, оцрњивали ислам", преноси "Спутњик".

"САД у Авганистану, под изговором борбе против тероризма, готово 30 година уништавају муслимане, стријељају цијеле породице, бомбардују болнице. САД и њихови савезници су недавно у виду `арапског прољећа` распламсали пожаре грађанских ратова у Либији, Тунису, Сирији, Јемену, Египту", навео је Кадиров.

Међу земљама, чије је лидере Кадиров позвао, налазе се и Саудијска Арабија, Катар, Кувајт, Турска, Иран, Пакистан, Уједињени Арапски Емирати.

Џихадисти су прије неколико дана на интернету објавили застрашујући видео-снимак на којем је приказано погубљење 200 дјеце заробљене у Сирији.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Реално

13.11.2015 20:06

Не само муслимани . Треба цјели свјет да се уједини у борби против тероризма и криминала .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

13.11.2015 23:59

Подпуно је у праву.Прво треба да се покрену "нормални" Муслимани у борби против овога зла. Не припадају они никаквој вјери, они су монструми и људски одпад исламске вјере. Брза смрт за ове наказе је бинго, они требају умирати мјесецима да осјете шта они раде. Како описати "људе" који стријељају 200 дјеце и уживају у томе као и одсјецању глава. Какав ум треба за те ствари?! Дављење људи у кавезима! Као што сам написао најмање казна би им требала бити умирање мјесецима... да више ником не падне на памет да ради овакве ствари.Исто мислим и за њихове менторе, они су још гори...

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин 100%

14.11.2015 13:30

НИСУ НИШТА БОЉИ ОД ОБОГА ИСИЛА АМЕРИ, И ЕНГЛЕЗИ.ЧИТАВ ЖИВОТ ИЗМИШЉАЈУ РАТОВЕ, И УБИЈАЈУ НЕВИНЕ ЦИВИЛЕ.