Вучић зна ко је уплетен у отмицу Срба у Либији

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да је уверен да су живи држављани Србије који су отети у Либији пре пет дана, али да не може да износи детаље о том случају.

Србија 13.11.2015 | 18:50
Вучић зна ко је уплетен у отмицу Срба у Либији

"Кад завршимо, онда ћемо све рећи. Уверен сам да су људи живи, иначе се не би водили разговори", рекао је Вучић на конференцији за новинре у Београду.

Он је рекао да службе Србије о том случају више знају него службе других земаља.

"Ми више знамо - ко је у то уплетен, како се то догодило, под којим условима, околностима, има ту чудних ствари", рекао је Вучић.

Два службеника српске амбасаде у Либији, Слађана Станковић и Јовица Степић, отети су 8. новембра када је пуцано на колону возила у којој је био и амбасадор Србије Оливер Потежица који том приликом није повређен.

Подсетимо, како екскузивно сазнаје "Блиц", Слађана Станковић, радница амбасаде у Либији, која је у недељу отета са возачем Јовицом Степићем недалеко од Триполија, киднапована је и пре неколико месеци.

Како наводи извор „Блица” из Министарства спољних послова, прва отмица одиграла се у мају, али су отмичари тада после неколико сати ослободили Станковићеву.

О детаљима тог догађаја били су упознати само амбасадор, особље амбасаде и Слађанина породица.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вуцко

13.11.2015 20:22

Па Вуцко све зна

ОДГОВОРИТЕ