Ноле са Федерером, Бердихом и Нишикоријем! Зикију мало лакше!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће у групи са Роџером Федерером, Томашом Бердихом и Кеијем Нишикоријем у групи на завршном Мастерсу у Лондону. Зимоњић и Матковски у лакшој групи у Лондону! Српски тенисер Ненад Зимоњић и Марћин Матковски из Пољске играће у групи Флеминг/Мекинро на завршном Мастерсу у Лондону који почиње у недељу.

Тенис 12.11.2015 | 22:00
Ноле са Федерером, Бердихом и Нишикоријем! Зикију мало лакше!

Новак, Федерер, Бердих и Нишикори ће се на последњем турниру сезоне такмичити у групи која носи назив "Стен Смит".

Такмичење у престоници Велике Британије почиње у недељу, а Ђоковић брани титулу у "О2 арени" и у њој ће се борити за 11. пехар ове сезоне, за коју каже да му је најбоља у каријери.

У другој групи - "Илија Настасе" наћи ће се Енди Мари, Стан Вавринка, Рафаел Надал и Давид Ферер.

“Сви волимо овакве турнире, сви осећамо велику страст, сезона је била дуга и ово је круна за све нас. Верујем да смо сви узбуђени пред почетак турнира и желимо да наставимо са успесима”, рекао је Новак после жреба.

На питање да ли схвата колико га је тешко победити у овом тренутку, српски тенисер је одговорио:

“Не знам шта да кажем, без сумње ово је моја најуспешнија сезона. С моје стране, покушаћу да наставим у истом ритму, а Лондон је највећи изазов уз Грен слемове”.

Ненад Зимоњић и Марћин Матковски из Пољске играће у групи Флеминг/Мекинро на завршном Мастерсу у Лондону који почиње у недељу.

Ривали српско-пољске комбинације биће Жан-Жилијен Роже и Хорија Текау, Иван Додиг и Марсело Мело, односно Пјер-Иг Ербер и Никола Мау.

У другој групи, која носи назив Еш/Смит, наћи ће се браћа Боб и Мајк Брајан, Џејми Мари и Џон Пирс, Симоне Болели и Фабио Фоњини, односно Рохан Бопана и Флоријан Мергеа.

Распоред мечева биће накнадно одређен.

Коментари / 0

Оставите коментар