Nole sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem! Zikiju malo lakše!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u grupi sa Rodžerom Federerom, Tomašom Berdihom i Keijem Nišikorijem u grupi na završnom Mastersu u Londonu. Zimonjić i Matkovski u lakšoj grupi u Londonu! Srpski teniser Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski iz Poljske igraće u grupi Fleming/Mekinro na završnom Mastersu u Londonu koji počinje u nedelju.

Tenis 12.11.2015 | 22:00
Nole sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem! Zikiju malo lakše!

Novak, Federer, Berdih i Nišikori će se na poslednjem turniru sezone takmičiti u grupi koja nosi naziv "Sten Smit".

Takmičenje u prestonici Velike Britanije počinje u nedelju, a Đoković brani titulu u "O2 areni" i u njoj će se boriti za 11. pehar ove sezone, za koju kaže da mu je najbolja u karijeri.

U drugoj grupi - "Ilija Nastase" naći će se Endi Mari, Stan Vavrinka, Rafael Nadal i David Ferer.

“Svi volimo ovakve turnire, svi osećamo veliku strast, sezona je bila duga i ovo je kruna za sve nas. Verujem da smo svi uzbuđeni pred početak turnira i želimo da nastavimo sa uspesima”, rekao je Novak posle žreba.

Na pitanje da li shvata koliko ga je teško pobediti u ovom trenutku, srpski teniser je odgovorio:

“Ne znam šta da kažem, bez sumnje ovo je moja najuspešnija sezona. S moje strane, pokušaću da nastavim u istom ritmu, a London je najveći izazov uz Gren slemove”.

Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski iz Poljske igraće u grupi Fleming/Mekinro na završnom Mastersu u Londonu koji počinje u nedelju.

Rivali srpsko-poljske kombinacije biće Žan-Žilijen Rože i Horija Tekau, Ivan Dodig i Marselo Melo, odnosno Pjer-Ig Erber i Nikola Mau.

U drugoj grupi, koja nosi naziv Eš/Smit, naći će se braća Bob i Majk Brajan, Džejmi Mari i Džon Pirs, Simone Boleli i Fabio Fonjini, odnosno Rohan Bopana i Florijan Mergea.

Raspored mečeva biće naknadno određen.

Komentari / 0

Ostavite komentar