Вучић: Не правимо СНС у Црној Гори!

Премијер Србије и лидер Српске напредне странке, Александар Вучић, негирао је данас да та странка прави свој политички огранак у Црној Гори, односно Српску странку.

Србија 12.11.2015 | 21:39
Вучић: Не правимо СНС у Црној Гори!

Поводом информација да се у Црној Гори оснива странка која има скоро идентична обиљежја као Српска напредна странка, Вучић је прецизирао да он и СНС не стоје иза формирања Српске странке.

Некадашњи функционер Нове српске демокрације Славко Фуштић један је од иницијатора формирања Српске странке. Сједиште странке биће у Бијелом Пољу, а основа политичког дјеловања - заштита интереса српског народа у Црној Гори. Визуелни идентитет странке готово је истовјетан симболима Српске напредне странке. Фуштић тврди да је иницијатива за формирање Српске странке још "у повоју".

- Група људи покренула је иницијативу за формирање Српске странке и тренутно идемо по градовима и окупљамо људе који подржавају ту идеју. Када се окупимо одржаћемо оснивачку скупштину странке - рекао је Фуштић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

13.11.2015 02:50

Вјерујем Вучићу на ријечи његовој. Другови су братски улоге поделили и народ завадили да би тако лакше владали попут кнезова У својим оборима!

ОДГОВОРИТЕ