Vučić: Ne pravimo SNS u Crnoj Gori!

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, negirao je danas da ta stranka pravi svoj politički ogranak u Crnoj Gori, odnosno Srpsku stranku.

Srbija 12.11.2015 | 21:39
Vučić: Ne pravimo SNS u Crnoj Gori!

Povodom informacija da se u Crnoj Gori osniva stranka koja ima skoro identična obilježja kao Srpska napredna stranka, Vučić je precizirao da on i SNS ne stoje iza formiranja Srpske stranke.

Nekadašnji funkcioner Nove srpske demokracije Slavko Fuštić jedan je od inicijatora formiranja Srpske stranke. Sjedište stranke biće u Bijelom Polju, a osnova političkog djelovanja - zaštita interesa srpskog naroda u Crnoj Gori. Vizuelni identitet stranke gotovo je istovjetan simbolima Srpske napredne stranke. Fuštić tvrdi da je inicijativa za formiranje Srpske stranke još "u povoju".

- Grupa ljudi pokrenula je inicijativu za formiranje Srpske stranke i trenutno idemo po gradovima i okupljamo ljude koji podržavaju tu ideju. Kada se okupimo održaćemo osnivačku skupštinu stranke - rekao je Fuštić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

13.11.2015 02:50

Вјерујем Вучићу на ријечи његовој. Другови су братски улоге поделили и народ завадили да би тако лакше владали попут кнезова У својим оборима!

ODGOVORITE