Удаде се лијепа докторка, Ева Карнеиро!

Бивша докторка Челсија удала се у Лондону, а њеном венчању присуствовао је само један бивши играч "плаваца"!

Фудбал 14.11.2015 | 18:40
Удаде се лијепа докторка, Ева Карнеиро!

Много прашине подигло се летос у Енглеској, али и шире, када је Жозе Мурињо прво искритиковао, а затим и удаљио из тима лепу докторку Еву Карнеиро.

Португалац је био бесан на њу, пошто је у првом колу Премијер лиге против Свонсија указивала помоћ Едену Азару и према његовом мишљењу оставила тим у кључним моментима меча на цедилу (већ у том тренутку Челси је на терену био без голмана Куртое).

Њега бес није попуштао ни касније па је изјавио "да свако у клубу мора да се разуме у фудбал, без обзира на то који посао обавља". Мурињо је докторку након тога удаљио са клупе и мечева, па је у прво време могла само да опслужује екипу у тренинг центру, а потом је напустила Челси.

Ева Карнеиро (42) наставља даље.

Два месеца пошто је отишла из Челсија, изговорила је "судбоносно да" у Лондону. Удала се за свог дечка Џејсона де Картерета, пословног консултанта и поларног истраживача.

Ева се није лепо растала са Челсијем, о чему сведочи и податак да је десет дана пред свадбу покренула приватну тужбу против Муриња.

На њеном венчању није било ниједног играча, али ни члана стручног штаба Челсија, упркос томе што је у том клубу радила у лекарском тиму пуних шест година.

Медији на Острву забележили су да је само један бивши играч лондонског клуба, голман Марк Шварцер, сада чувар мреже Лестера, био присутан на церемонији венчања, и то у пратњи своје супруге.

Судећи према фоткама са свадбе, на којима Ева није скидала осмех са лица, то што нико од "плаваца" није присуствовао њеном најсрећнијем дану у животу, није ју баш много погодило.

Заправо, Ева није желела никога да позове...

Честитамо Ева!

Коментари / 0

Оставите коментар