Udade se lijepa doktorka, Eva Karneiro!

Bivša doktorka Čelsija udala se u Londonu, a njenom venčanju prisustvovao je samo jedan bivši igrač "plavaca"!

Fudbal 14.11.2015 | 18:40
Udade se lijepa doktorka, Eva Karneiro!

Mnogo prašine podiglo se letos u Engleskoj, ali i šire, kada je Žoze Murinjo prvo iskritikovao, a zatim i udaljio iz tima lepu doktorku Evu Karneiro.

Portugalac je bio besan na nju, pošto je u prvom kolu Premijer lige protiv Svonsija ukazivala pomoć Edenu Azaru i prema njegovom mišljenju ostavila tim u ključnim momentima meča na cedilu (već u tom trenutku Čelsi je na terenu bio bez golmana Kurtoe).

Njega bes nije popuštao ni kasnije pa je izjavio "da svako u klubu mora da se razume u fudbal, bez obzira na to koji posao obavlja". Murinjo je doktorku nakon toga udaljio sa klupe i mečeva, pa je u prvo vreme mogla samo da opslužuje ekipu u trening centru, a potom je napustila Čelsi.

Eva Karneiro (42) nastavlja dalje.

Dva meseca pošto je otišla iz Čelsija, izgovorila je "sudbonosno da" u Londonu. Udala se za svog dečka Džejsona de Kartereta, poslovnog konsultanta i polarnog istraživača.

Eva se nije lepo rastala sa Čelsijem, o čemu svedoči i podatak da je deset dana pred svadbu pokrenula privatnu tužbu protiv Murinja.

Na njenom venčanju nije bilo nijednog igrača, ali ni člana stručnog štaba Čelsija, uprkos tome što je u tom klubu radila u lekarskom timu punih šest godina.

Mediji na Ostrvu zabeležili su da je samo jedan bivši igrač londonskog kluba, golman Mark Švarcer, sada čuvar mreže Lestera, bio prisutan na ceremoniji venčanja, i to u pratnji svoje supruge.

Sudeći prema fotkama sa svadbe, na kojima Eva nije skidala osmeh sa lica, to što niko od "plavaca" nije prisustvovao njenom najsrećnijem danu u životu, nije ju baš mnogo pogodilo.

Zapravo, Eva nije želela nikoga da pozove...

Čestitamo Eva!

Komentari / 0

Ostavite komentar