Федерер се наљутио на Бекера! А ево и зашто...?!

Због изјава о његовом односу са Ђоковићем: А био си ми идол..."Требало би довољно добро да ме познаје да би знао да сам опуштен момак", истакао је Швајцарац.

Тенис 14.11.2015 | 10:20
Федерер се наљутио на Бекера! А ево и зашто...?!

Роџер Федерер је узвратио Борису Бекеру, одбацујући тврдње легендарног немачког тенисера да он и Новак Ђоковић посебно не подносе један другог.

У својој најновијој биографији под називом “Вимблдон: Мој живот и каријера на теренима Ол Ингленд Клуба”, Бекер је открио да се Србин и Швајцарац посебно не воле и да је то јавна тајна на туру.

Бекер, који тренира најбољег светског тенисера Ђоковића, такође је написао да је разлог што је Роџер један од најплаћенијих спортсита свих времена тај зато што га сви воле.
“Размислите о томе, не може баш свако на свету да вас воли. Федерер добро зарађује захваљујући свом лику, али да ли би могао да зарађује више да је дозволио јавности да спозна његово право лице”, запитао се Немац.

Ове тврдње погодиле су Федерера, који је у интервјуу швајцарским медијима поручио Бекеру да нема појма о чему прича.
“Требало би довољно добро да ме познаје да би знао да сам опуштен момак. Увек је опасно када Бекер претерано прича, јер тада изгвара ствари које никако није смео”, упозорио је Федерер.

Потом је Швајцарац објаснио и свој однос са Ђоковићем.
“Опште је познато да сам у почетку имао проблем са Новаковим понашањем на терену, али сада се Србин понаша лепо и пристојно и немам никакав проблем с њим. Наравно да ми се не допада то што је рекао, јер је Борис некада био мој идол”, закључио је Роџер Федерер.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Федереру

14.11.2015 09:58

Ниста друзе мој иди у париз :Д

ОДГОВОРИТЕ