Federer se naljutio na Bekera! A evo i zašto...?!

Zbog izjava o njegovom odnosu sa Đokovićem: A bio si mi idol..."Trebalo bi dovoljno dobro da me poznaje da bi znao da sam opušten momak", istakao je Švajcarac.

Tenis 14.11.2015 | 10:20
Federer se naljutio na Bekera! A evo i zašto...?!

Rodžer Federer je uzvratio Borisu Bekeru, odbacujući tvrdnje legendarnog nemačkog tenisera da on i Novak Đoković posebno ne podnose jedan drugog.

U svojoj najnovijoj biografiji pod nazivom “Vimbldon: Moj život i karijera na terenima Ol Inglend Kluba”, Beker je otkrio da se Srbin i Švajcarac posebno ne vole i da je to javna tajna na turu.

Beker, koji trenira najboljeg svetskog tenisera Đokovića, takođe je napisao da je razlog što je Rodžer jedan od najplaćenijih sportsita svih vremena taj zato što ga svi vole.
“Razmislite o tome, ne može baš svako na svetu da vas voli. Federer dobro zarađuje zahvaljujući svom liku, ali da li bi mogao da zarađuje više da je dozvolio javnosti da spozna njegovo pravo lice”, zapitao se Nemac.

Ove tvrdnje pogodile su Federera, koji je u intervjuu švajcarskim medijima poručio Bekeru da nema pojma o čemu priča.
“Trebalo bi dovoljno dobro da me poznaje da bi znao da sam opušten momak. Uvek je opasno kada Beker preterano priča, jer tada izgvara stvari koje nikako nije smeo”, upozorio je Federer.

Potom je Švajcarac objasnio i svoj odnos sa Đokovićem.
“Opšte je poznato da sam u početku imao problem sa Novakovim ponašanjem na terenu, ali sada se Srbin ponaša lepo i pristojno i nemam nikakav problem s njim. Naravno da mi se ne dopada to što je rekao, jer je Boris nekada bio moj idol”, zaključio je Rodžer Federer.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Federeru

14.11.2015 09:58

Nista druze moj idi u pariz :D

ODGOVORITE