Роман наложио операцију “Зора“!

Продати Азара, Оскара и Матића за 200.000.000 евра и довести Роналда! Газда Плаваца жели да промени изглед садашњег Челсија, а за куповину Португалца искористиће утицај пријатеља Жоржа Мендеша, Кристијановог агента!

Фудбал 14.11.2015 | 12:40
Роман наложио операцију “Зора“!

Роман Абрамович не размишља много о тренутним проблемима клуба, већ спрема нови, револуционарни пројекат како би изменио лик садашњег Челсија. А будућност Плаваца је Кристијано Роналдо, тврди шпански Ас, лист добро упућен у дешавања у мадридском Реалу.

Тренутна ситуација Португалца је таква да га жели и Пари Сен Жермен, али руски тајкун је већ направио стратегију за операцију под називом “Зора” и намерава да се дочепа Роналдовог потписа преко његовог менаџера, а свог пријатеља Жоржа Мендеса, који му је претходних сезона довео тројицу својих пулена Дијега Косту, Фалкаа и Фелипеа Луиса.

Абрамович је убеђен да би Кристијано подиграо Челси на виши ниво, без обзира да ли би Мурињо још увек седео на клупи, јер је јеасно да Португалцу та позиција полако измиче након очајне форме тима у Премијер лиги. Ситуација је критична, Челси је тек 16. на табели, а руски тајкун жели да поново врати стара добра времена из 2012. када је Челси са Дрогбом постао шампион Европе у Минхену.

Рус је спреман да плати Реалу и 100.000.000 евра за долазак Роналда ако буде неопходно. Мегапонуда је већ направљена, а преко неких канала Абрамович је већ контактирао Флорентина Переза како би му изнео своје намере. Такође, газда Плаваца је спреман да одмах прода Едена Азара (жели га Реал), као и Оскара и Немању Матића и да за њих тројицу узме чак 200.000.000 евра које би уложио у долазак Кристијана Роналда.

Португалац, чији уговор са Мадриђанима истиче 2018. године, протеклих недеља је слао поруке да размишља о промени средине у будућности, а на питање о повратку у Премијер лигу кратко је одговорио “никад се не зна...”

Роналда сигурно очекује бурна сезона, понуде ће сигурно стизати како се крај првенства буде ближио, а једини начин на који је могао да оконча све спекулације био је да сам каже – не. Али та изјава је изостала, па у Мадриду већ спремају терен за његов одлазак, који се ваља иза брега.

Коментари / 0

Оставите коментар